RayHaber

A: Keadilan mah. Anadolu Cad. Megapole Tower 41 / 81 35530 Bayrakli Izmir Turkey
T: + 90 (232) 700 0 729 | e: komunikasi @rayhabersitus

Konsesi / Grantee

  • Levent Özen / OzenRay - levent@ doseray.com

Editor ing Chief / Editor ing Kepala

  • Levent Özen - kontak @rayhabersitus

Penyunting / Editors

  • Levent Elmastaş - editor @rayhabersitus
  • Can Özen - bisa @rayhabersitus

Penasehat Hukum / Jurisconsult

  • Av. Ndeleng profil lengkap Alper Fırat

Financial Advisor / Financial Advisor

  • Necdet Ozen - ozennecdet@hotmail.com

Iklan

  • komunikasi @rayhabersitus

Hosting lan Proteksi

  • WordPress.com

desain

  • ÖzenRay Media

1 Komentar

  1. Aku wis nggarap kapal (ing lautan) wiwit 2013 (2tl) (dina 3000) lan aku ora mbayar gaji amarga ora entuk gaji saka kapal sing cerah. 86 lan 3000 92 (45-2) amarga aku mbayar awal taun amarga maritim (biru marmara) saka kapal pesiar lan lack of jeruk amarga kurang karya amarga lack of. Sasi 2014 aku njabat ing rute arabia lan jordan.tramola2015 Aku kerja ing bar bahan bakar roro lan beykoz. Aku kerja minangka alternator ing segara lan kapal-kapal laut ing laut (gimak maritim) lan aku njabat kapal 6-2. Aku kudu ninggalake amarga masalah sing wis disebutake sadurunge. Aku wiwit nyambut gawé kanthi becik. Aku arep nggawe manawa transaksi wis rampung. Nomer anggota: 5 lan tlf.numaram:

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.