Ora ana foto
GENERAL

sepur kita

Pak, aku wis ujar apa sing kedadeyan karo ğcal Ağbım sing nggawe pesawat Izmir-Ankara-İzmir nganggo kereta api. 3.5 nalika budhal, sepur sing nundha rong jam kaping siji lan normalake wektu tundha siji setengah jam. [More ...]

52 Army

Ordu Boztepe Documentary (Video)

Ordu Boztepe dening Kabel Mobil: Ropeway, sing wis dadi topik diskusi ing Ordu nganti suwe lan bakal menehi transportasi menyang Boztepe, sing dawane udakara 500 meter, wis dilebokake menyang layanan. Garis meter 2 ewu ewu 350 [More ...]

Hübner perwakilan Turkey
00 TOOLS

Hübner Perwakilan ing Turki

Hübner Representative in Turkey: Sinan Akok Diegoldjung ing Projektagent Inh. Lilian Wolf Jahnstraße 41 34311 Naumburg, Jerman Tel. + 49 5625 921624 Faks + 49 5625 921625 Mobile EN + 90 534 6668378 Mobile DE [More ...]