Gunung Ankara Eryamanda diiseni karo Ankara

Gunung Ankara Eryamanda diiseni karo Ankara
Alternatif kanggo wong-wong sing looking for change ing Ankara yaiku ing Eryaman Göksu Park ...

Nalika sampeyan ngontrol, sampeyan duwe kesempatan kanggo mungkasi ing interval cendhak lan nonton pemandangan. Sampeyan bisa numpak bocah, ana sabuk pengaman.

Ing wiwitan, kita ora ngerti akeh, nanging paling ora kita ngerti cara, ora cukup.

Kita ora ngerti ngendi arep mlebu ing sled, supaya kita ora bisa ndeleng ing tandha, supaya kita ngumbar taman kabeh saka sirah kanggo kaki.

Sumber: icimdengeldigigibii.blogspot.com

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar