European Railway Agency (ERA) - satus administrasi kereta api ing Eropa

Agensi Eropah Railway (jaman), 28 Februari Eropah Railway lan Companies Infrastructure (Cer) lan adhedhasar sesanti umum kanggo mangsa ana dening hubungan industri, a certificate safety siji lan ngandika iku kudu rubah menyang kendaraan sah kanggo Eropah.
Proposal wis ngrancang kanggo diusulake dening Direktorat Jenderal Komisi Eropa sajrone lingkup 'Paket Papat Keempat'. Mangkono, ERA bakal dadi direktur pusat sing didhukung dening kantor nasional utawa multinasional kanthi pengetahuan lan pengaruhe lokal, lan bakal nyedhiyakake sertifikat keamanan kanggo perusahaan kereta api.
Direktur CER Libor Lochman: bulun Kawontenan panguwasa sepur tunggal ing Eropah, nyederhanakake tata cara administratif lan mbusak peraturan nasional sing ora perlu bakal ngaktifake teknis. " Kanthi cara iki, pasar sepur Eropah sing kompetitif lan transparan dikontrol dening administrasi Eropa.
Sumber: Railway Gazette


Dadi pisanan komentar

komentar