Menteri Egemen Bagis, Irmak-Karabuk-Zonguldak lan upacara pambangunan kereteg Köseköy-Gebze didegaké ing upacara kasebut.

Union Mentri Eropah lan pangareping negotiator Egemen Bagis ngandika, "Turkey, minangka lokomotif sepur negara kaadilan global, master masinis kang, nomer terus kapercayan ing cara kontrol Perdhana Mentri Recep Tayyip Erdogan kang," ngandika.


Sumbangan Irmak-Karabük-Zonguldak sepur project papan pemulihan persetujuan kalih negari upacara tondo asto lan construction railway Exhibition Center-Gebze ing wicara ing upacara groundbreaking, ngandika iku bakal dadi simbol saka wektu sing padha, pembangunan-kacepetan dhuwur Turki kang Sepur bakal ngalih saka kene.

Sajarah EU Dina, Bagis nyatakake nalesi project karo anggota EU jumlah paling Financing njaba negara, sawetara kritikus ngakoni yen ngadeg saka proses EU Turki kang politik, nanging sing ditekan ngendi warga nalesi siji saka proyèk sing bakal mengaruhi sing urip.

"Marmaray Project", ibu kutha Turki Peradaban "Capital" ing patemon bakal nyedhiyani titik banget penting kanggo nggawa Bagis, ngandika:

"Project Iki nuduhake yen Turkey saiki wis dadi dalan transit wigati antara wétan pusat produksi Eropah. project iki 7 cleats katentreman ing donya, pembangunan nuduhake stabilitas alur liwat Turki. Turkey, minangka lokomotif sepur negara kaadilan global, master masinis kang, nomer terus kapercayan ing cara kontrol Perdhana Mentri Recep Tayyip Erdogan kang. Turkey kanggo taun kanggo ngunjara titian politik, kreta mentality saka wakil sing diwènèhaké kanggo Turkey 'Aku ora lunga dening Sepur cepet Eskişehir' padha ngandika. Padha wis demokrasi lan pembangunan amarga padha ora kejawab Sepur Turkey kang, ora dina iki, karo whim liyane, nyoba kanggo ngunci lalu lintas saka ibukutha ing panggenan liya. "

Egemen Bagis, Pagans karo anggit politik saben dinten, Turkey kang Sepur dhuwur-kacepetan, demokrasi paling cepet, ngandika padha diundang ril pembangunan kanthi cepet, "Gusti Allah gelem, Turkey, kontemporer saka akeh generasi sabanjuré karo sistem pendidikan hunky, modern, bakal mesthekake yen standar EU," ngandika.

-TCDD General Manager Karaman-

TCDD ngandika Direktur Umum Süleyman Karaman dhasar glethakaken 56 kilometer Exhibition Center-Gebze line karo persetujuan mlebu 415-km Irmak-Karabük-Zonguldak line duit persen 85 panentu dana wis target EU.

Karaman nerangake yen saben proyek 2 minangka proyek transportasi anggaran paling gedhé sing didol ing barang siji ing negara liyane saka anggota Uni Eropa. 5 185 13 tanggal operasi ing Eskişehir-Istanbul tataran, karya terus ngelingake.

Tahap paling tentrem saka proyek iki yaiku baris Köseköy-Gebze, ujar Karaman.

Saiki, amarga Istanbul-İzmit wis rampung urbanized, kita ora bisa nggawe rute alternatif amarga kesulitan ekspropriasi. Kanthi ngilangi baris sing wis ana 122 taun kepungkur, kita mutusake kanggo nggawe platform anyar ing lemah lan nggawe garis YHT kanggo rute dalan sing ana. Kita ngrancang periode konstruksi saben wulan 30 kanggo baris rampung ing wulan 24. 9 ing trowongan line, sarta 10 122 bridge lan Culvert perubahan punika 28 2 culverts anyar lan underpasses bakal dibangun, bakal njupuk Panggonan ing crossings bahan. 1 800 dijamin babagan ewu yuta meter kubik penggalian lan construction 1 100 ewu yuta meter kubik Isi bakal dileksanakake. Sistem elektrifikasi, sinyal lan komunikasi bakal dipasang ing standar Eropa nganggo teknologi paling anyar. Biaya total babagan iki 146 825 yuta Euros, biaya kang kok 85 124 802 yuta Euros didanai dening dana IPA.

Sumber: Aku www.haberxnumx.co



Dadi pisanan komentar

komentar