dijamin dening Agreement Union Labor Railway, ing Cina bakal mbangun 7 18 ewu kilometer sepur-kacepetan dhuwur ing Turki

Pemerintah nyinaoni babagan jalur kereta api kecepatan 2023 ewu 9 nganti 978. Mangkono, jaringan alur bakal tikel 12 taun, lan Turki bakal mimpin ing dhuwur-kacepetan sepur ing Eropah.
Dagang 45-25 milyar saka proyèk kanthi biaya 30 milyar dolar bakal diwenehake saka China. Wonten ing 'Perjanjian Kerjasama Besi', wong Tionghoa bakal mbangun jalur KA sing dhuwur kanthi kecepatan 7 18. Sisih 2 ewu kilometer 924 bakal digawe karo ekuitas lan kredit eksternal.
Sepur dhuwur kacepetan ngliwati papat kutha ing Central Anatolia. Jalur sepur kecepetan Ankara-Konya minangka salah sijine jalur utama, lan malah lelungan sing diwiwiti.
Sasuwene iki, karya-karya konstruksi terus ing jalur 468 Ankara-Sivas. Nanging, sepur kecepetan kasebut bakal ninggalake kilometer Yozgat Yozgat 30 menyang pusat kutha, banjur terus menyang Sivas. Sepur cepet-cepet saka Ankara utawa Istanbul uga bakal pindhah menyang Kayseri liwat Yerköy.
Mangkono, train-speed speed Ankara-Yozgat 1,5 jam, antarane Ankara-Kayseri 2 jam 30 menit bakal.
Nalika proyek-proyek sepur lan desa logistik rampung, pangsa pasar ing transportasi penumpang dijenengi 2023 ing 15 lan 20 ing angkutan barang.


Sumber: Donya



Dadi pisanan komentar

komentar