Kanggo ngrampungake pembangunan ing sektor kereta api ing puncak rute ibukutha

Pejabat-pimpinan senior negara-negara anggota Organisasi Kerjasama Ekonomi (ECO) bakal ngrembug babagan perkembangan sektor kareta ing Ankara.
TCDD statement ditulis saka, pendidikan ing negara anggota saka pejabat railway senior, pembangunan ing sektor railway 26-28 dianakaké ing Ankara antarane Juni nyatakake bakal ngrembug ing pelatihan lan rapat-rapat, Turkey, Azerbaijan, Pakistan, Afghanistan, Iran, Turkmenistan, Tajikistan Pejabat railways tingkat tinggi saka Kyrgyzstan lan Uzbekistan bakal melu.
Perserikatan Bangsa-Bangsa lan ECO uga ngirim wakil saka sesuk Bank Development Islam / PBB-ECE Seragam Railway Workshop Hukum ngandika disimpen bakal digawe ing 10.00, Turkey TCDD Umum Director Süleyman Economic Cooperation Organization 11 bakal makili Karaman. Rapat Organisasi Kereta Api bakal dianakaké ing Juni 27-28 direkam.
Ing statement, 28 bakal digelar ana ing sasi Juni lan China lan Eropa; Kyrgyz-Tajikistan-Afghanistan-Iran-naleni sepur liwat Turkey, ECO Islamabad-Tehran-Istanbul lan Istanbul-Tehran-Almaty sing Sepur saka Perjanjèn ECO / IDB Joint Transportasi Kangoo Framework (TTFA) wonten ing Evaluation Project saka rencana lengkap ngajokaken ECO jaringan KA pembangunan lan Masalah kayata ngamanake sumber pendanaan bakal dibahas.


Sumber: situs www.hurriyet.com.tr



Dadi pisanan komentar

komentar