Miturut Report Truth Railway in Transport, kita ana ing Eropa transportasi sepur

Union of Chambers of Engineers Turki lan Arsitek (electricty) Chamber of Teknik Teknik, miturut statistik internasional Turki, 21 penumpang kanthi transportasi barang alur antarané Eropah lan satelit nuding sing metu ing baris kapindho.
Teknik Engineers ing statement ditulis déning Chamber, 'subyek kaydedildi.söz sing nggambaraké Report Bebener Railway ing Transportasi ing laporan, 1950, sawise nineties, dalan negara kita iki diterbitake utamané privasi transportasi lan sepur construction saka kang wis ditulis ing teka menyang nyegah, statistik internasional Turki Miturut negara-negara Eropa 21, 2,3 ing transportasi penumpang lewat kereta api, lan transportasi barang di tempat kedua kanthi persen 4,4.


Sumber: MMO


Dadi pisanan komentar

komentar