Sawetara Jalan ing Çamlıca Neighborhood of Eskişehir sing Ditutup kanggo Lalu Lintas kanggo Tram Work Extension

Garis Ekstensi Tram ing lingkungan Çamlıca amarga pambangunan sawetara dalan lan dalan, sawetara lalu lintas dilaporake ditutup sementara.
Miturut pratelan saka Metropolitan Municipality, karya konstruksi Tram Extension Lines, Kejiranan Camlica, Tombakzade Boulevard lan persimpangan Gündüz Ökçün Boulevard, Tombakzade Boulevard lan persimpangan Gurbet Street bakal ditutup kanggo lalu lintas sauntara.
Éwah-éwahan sementara digawe ing rute bis ireng 16 lan 38, sing lelungan menyang ighamlıca Neighborhood. Miturut pangaturan anyar, rute sementara 16 bis ireng menyang tetanggan, Tombakzade Bulvar, Jalan Gazilkar, Jalan Olgunluk, Jalan Dayibey, Boulevard Nasional, Jalan Raya Aydinlar, Street Aktepe, Aripinar Street, Org. Kıvrıkoğlu, Street Atilla İlhan, Kumluca Street, Omah Hasbahce ing ngarep mandeg pungkasan ditemtokake. Wangsulane saka tetanggan, Omah Hasbahce, Jalan Baspinar, Street Aripinar, Jalan Aktepe, Aydinlar Street, Boulevard Nasionalitas, Jalan Dayibey, Jalan Orhangazi, Jalan Olgunluk, Jalan Gaziler, Boulevard Tombakzade bakal nerusake rute kasebut.
Rute bis sementara menyang 38 yaiku Salih Bozok Street, Jalan Orsan, Jalan Rauf Orbay, Jalan Ismet Inonu 2, Jalan Diperlukan, Kardak Street, Candar Street, Jalan Erturk, Boulevard Kedaulatan Nasional, Jalan Dayibey, Jalan Cihangul, Jalan Tinaz, Iki ditetepake minangka Birlik Street. Yen bali saka tetanggan, Union Street, Tinaz Street, Cihangül Street, Dayibey Street, Boulevard Kedaulatan Nasional, Jalan Erturkoglu, Jalan Candar, Jalan Kardak, Dibutuhake Wajib, Ismet Inonu 2 Street, Jalan Salih Bozok, Yunusemre nglaporake manawa mandheg pungkasan ing Rumah Sakit Negara.


Sumber: Aku www.haberler.co



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar