Afyon - Manisa Line Cutting Project Tipe instalasi kabel lan transmisi kabel lan sistem kabel lunak

30 Juli N 2012 tender ndhuwur Direktorat Umum Railway State Turki (TCDD), "Pemasangan kabel komunikasi, kabel serat optik lan sistem transmisi lan sistem telpon kanggo bagean garis Afyon-Manisa" diklumpukake.
Miturut informasi sing ditampa saka Majelis Investasi; Perusahaan sing melu tender lan tawaran (¨) sing regane diumumake minangka 13.995.832 lira kaya ing ngisor iki:
Klik kanggo luwih akeh: investasi

Sumber: investasi

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar