Kegiatan Keretapi: Karibia Ril Amérika Lor - Montreal

KTT North American Railway bakal digelar ing Montreal, Kanada antara 14 / 10 / 2012 - 16 / 10 / 2012.


Kanggo informasi rinci babagan acara, mangga klik ing kene: http://www.railcan.ca/

Sumber: Raillynews



Dadi pisanan komentar

komentar