Teleferik lan berita tram saka Bursa

Mobil kabel mandheg ngeterake penumpang


Proyèk ngunggahaké lift menyang wilayah Uludeğ Hotels pungkasanipun wiwit.
Walikota Recep Altepe, mobil kabel saiki mandheg ngeterake penumpang, kanggo sementara sistem anyar lan banjur mbusak materi kanggo sistem anyar sing diumumake.
2013 Hotels bisa ditemokake ing menit nalika situs konstruksi wis rampung kanthi cepet lan proyek wis direncanakake kaya Juli 23.
Tender tram terminal kanggo Taun Anyar

Ing jalur trem, kang wiwit gawe konstruksi ing dering ing tengah, panggonan anyar ditemtokake minangka Terminal-Dosab. Walikota Altepe ngandhakake yen dheweke ngarahake supaya tender saka garis anyar iki ing awal taun.

Bursa anyar kothak
Nalika Stadion Utama Altepe Atatürk kabongkar, kothak gedhe 100 kanthi jembar 1000 meter persegi muncul karo mantan bangunan SSK sing dibongkar sadurunge. We planning papan iki minangka alun anyar Bursa.

Sumber: www.olay.com.t punika



Dadi pisanan komentar

komentar