Dina Sejarah: 26 Oktober 1936 Eskikoy-Cetinkaya baris dibuka. Sepur batubara pisanan sing teka ing Ankara.

26 Oktober 1936 Eskikoy-Cetinkaya baris dibuka. Sepur batubara pisanan sing teka ing Ankara.
26 Oktober 1953 Jalur Railway Gaziantep-Narlı dipasrahake.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar