TCDD 3. Wilayah Ödemiş - Proyek Konstruksi Kereta Api Cherry ditandatangani karo Proyek Proyek EDK, sing menang tender kanggo nyiapake rencana revisi kanggo rute tambahan jalur sepur

Turki State Railways (TCDD). Direktorat wilayah prosedur tawar 3 September 21 antara Ödemiş - Cherry supaya digawe antarane rute tambahan jalur kereta api kanggo nyusun rencana-rencana sing direvisi yeni perkembangan anyar sing kacathet.
Miturut informasi sing ditampa saka Majalah Investasi; Perusahaan konsultasi EDK Project menangake penawaran kanthi penawaran 143.825 lira. 137.860 ditandatangani karo perusahaan ing Oktober 30.


Sumber: investasi



Dadi pisanan komentar

komentar