PERHATIAN: 1 membatalkan penerbangan metro dan metrobus dari 05.00 pada bulan Mei!

1 Ing wulan Mei, kabeh penerbangan metrobus dibatalake saka 05.00!


Sawise serikat ngumumake manawa bakal ngrayakake Dina Pekerjaan 1 May Workers 'lan Pensioners' ing Taksim, dalan-dalan ditutup dening Direktorat Keamanan Istanbul lan penerbangan sing dibatalake dening Polisi Istanbul diumumake kanthi statement sing ditulis.

LAYAN KOMUNITAS DITUTUP kanggo TRAFFIK

Ing pratelan, lurung-lurung sing ditutup menyang lalu lintas didaptarake kaya ing ngisor iki. Saka Mecidiyeköy Mitra, Jalan Halaskargazi, Jalan Cumhuriyet, Jalan Yedikuyular, Jalan Tarlabasi, Jalan Sıraselviler, Street Gümüşsuyu, Jalan Taşkışla, Tunas Taşkışla, Jalan Rumeli, Jalan Abdulhak Hamit.

METROBUS TIMES CANCELED

Pratelan kasebut ujar yen kabeh penerbangan Metrobus wis dibatalake saka 05.00 sesuk.
Kajaba iku, ing dina Rebo, Sistem Finucular 06.00'den Kabataş-Taksim, Şişhane-Taksim lan Taksim Hacıosman metro sing operasi ing antarane stasiun antara betweenişhane-Taksim lan Levent-Taksim dibatalake.
Pratelan kasebut uga IDO Inc., Direktorat Jenderal sisih Eropa sisih Eropa penerbangan penumpang dibatalake. Penerbangan penumpang saka sisih Eropa menyang sisih Anatolian bakal direkam

ALTERNATIF ROADS

Cara alternatif yaiku:
- Saiki saka Yolcuzade Iskender Street bakal diarahake saka Sishane Square menyang Jalan Okcumusa / Bankalar.
- Jalan Abide-i Hurriyet ora bakal diwenehake saiki, arah arah iki bakal dituju menyang arah Hürriyettepe Işıklar Cevahir Hotel.
- Aliran saka Darülacizden menyang Hürriyettepe Işıklar lan stream saka Bomonti Creek bakal diarahake menyang Jalan Darülacize utawa Bomonti ing ngarep Hotel Cevahir.
- Mecidiyeköy'den Halaskargazi Street ora bakal diwenehake saiki, arah arah iki bakal dituju menyang arah Esentepe.
- Saiki arep menyang arah Irlandia bakal diarahake menyang Ergenekon Avenue, Kurtulus Avenue lan Dolapdere.
- Saka Dolmabahçe nganti Gümüşsuyu lan Küçük Çiftlik, ora saiki bakal diwenehake, lan saiki saka arah iki bakal diwenehake menyang Karaköy saka pesisir.
- Adilbaba (taksi Maçka) saka arah saiki bakal dituju menyang Jalan Tesvikiye, trowongan sing metu saka Tesvikiye Street Mete Street bakal tetep ditutup.
- Saka Kamis dina Minggu lan aliran Unkapanı bakal dipotong saka Şişhane bakal diarahake menyang arah Kasımpaşa, Tarlabaşı Boulevard ora bakal mili.
- Aliran saka Kasımpaşa bakal diarahake menyang Unkapanı lan pasar Kemis minangka wajib, ora bakal ana aliran saka Dolapdere menyang arah Yedikuyular-Divan, lan giliran Dolapdere (U) bakal dibangun.
- Street Dolapdere Omer Hayyam Street ora bakal diwenehi, Jalan Tesvikiye saka Jalan Nişantaşı Junction Rumeli ora bakal diwenehake, Valikonağı bakal diarahake ing sisih ngisor.
- Aliran saka Süleyman Seba Street ora bakal diwenehake menyang Bayıldım Street nanging bakal diarahake menyang Jalan Teşvikiye ing sisih tengen.
- Bogazkesen Street bakal ditutup menyang lalu lintas, arah sing saiki bakal ditindakake Karaköy wajib.
- Slip Mebusan bakal ditutup menyang lalu lintas, arah wajib bakal ditindakake ing arah Karaköy.
- Kajaba iku, pemisahan Ragip Gumuspala ing Boulevard Ataturk - Pemisahan Ragup Gumuspala Avenue Unkupani - Pemisahan Galata ing ngarepe Kadikoy Pier - Pisah Ragip Gumuspala Avenue Galata bakal ditutup yen perlu.
- E-5 Entri mlebu saka Mecidiyeköy saka Lor lan Kidul bakal ditutup yen perlu.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar