Studi Metrobus Driver Nasional Standar Pekerjaan rampung

Sinau Metrobus Driver National Occupational Standard studi wis rampung: Pembalap Metrobus sing duwe peran penting ing lalu lintas Istanbul saiki wis standar. Pembalap Metrobus wis rampung kanggo sawetara wektu kanggo nemtokake standar kerja.
Miturut Standar Pengandar Nasional Metrobus sing disiapake dening Direktorat Jenderal Istanbul Electric, Tramway lan Operasi Terowongan (IETT), pengemudi metrobus ana ing jroning kerangka kerja kesehatan lan safety, perlindungan lingkungan, aturan lan metode mutu; Iki ditemtokake minangka wong sing nyedhiyakake layanan transportasi umum marang penumpang kanthi nggunakake kendaraan panjang sing nyebar ing dalan sing dibagi (dialokasikan, disenengi), lan nyedhiyakake layanan transportasi sing aman lan trep kanggo penumpang kanthi aturan lalu lintas, tandha lan pitunjuk nalika nyandu.
Penggerak Metrobus bakal ngetutake perencanaan garis sing digawe dening manajer, netepake wektu keberangkatan, lan komunikasi karo penumpang, kolega, lan pengusaha.
Pembalap Metrobus bakal tanggung jawab kanggo akurasi, wektu lan kualitas transaksi.
Penggerak Metrobus bakal nggarap kondisi iklim geografis sing diidinake dening standar lan sesuai karo periode kerja sing ditemtokake ing UU Tenaga Kerja.
Pembalap Metrobus nalika nindakake tugas, kacilakan, serangan teroris, geni, lindhu, banjir-banjir bisa uga kena kanggo kacilakan.
Miturut standar kerja, driver metrobus bakal duwe lisensi pembalap kelas E, lan asil laporan medis lan laporan evaluasi psikoteknik bakal positif.
Penggerak Metrobus kudu nggunakake bis sing aman kanggo layanan penumpang, nyegah nyawa para penumpang lan dheweke, ora duwe alergi kanggo bahan bakar, minyak, zat kimia, ruang sing ditemtokake, kecemasan kacepetan.
Pemicu Metrobus ing kahanan darurat bisa dadi standar tartamtu. Mulane, supir bakal nyedhiyani evakuasi sing aman saka penumpang ing kendaraan sajrone rusak. Dheweke bakal ngandhani panguwasa babagan kahanan negatif sing wis ditemtokake.
METROBUS DRIVER AKU DIKETAHUI
Penyelenggaraan lan pembersihan uga penting kanggo pembalap BRT. Pembalap bakal nindakake perawatan lan cleaning miturut aturan sing ditemtokake dening panggonan, nyandhang cocok, resik, disetrika lan sandhangan sing apik lan nganggo simbol-simbol lan pratandha sing ana ing sandhangan.
Penggerak Metrobus kanggo nyegah konsumsi bahan bakar sing ora perlu ing kendaraan, interior lan njaba pembersih kendaraan, alat pemadam kebakaran, selimut geni, kit pertolongan cemeng lan wujud reflektor penandha, bakal mriksa kothak poster ing kendaraan.
PASSENGER SAFETY ATTENTION
Penggerak Metrobus, sing njupuk penumpang ing rute sing ditunjuk bakal tekan awal jalur kanthi njupuk driving aman lan aman. Ngendi sistem pangumpulan biaya ora aktif, wong bakal nglakokne koleksi biaya.
Penggerak Metrobus bakal ngontrol sistem pemanasan lan pendinginan nalika nyopir lan bakal mbukak lawang nalika kendaraan mandheg ing stasiun, bakal mlebu stasiun miturut landhesan lan asrama wong cacat, lan menehi perhatian marang safety para penumpang ing pamindhahan. Ing acara pecah, bakal bantuan passengers pass aman lan aman menyang kendaraan liyane.
Penggerak Metrobus, kedadean teroris, kahanan curiga kayata demonstrasi massal kanggo ngandhani panguwasa kanthi mungkasi kendaraan.
Miturut standar lapangan, sawetara pengetahuan lan katrampilan sing kudu diduweni supir BRT:
- Kawruh kawitan sepindah
- Kemampuan kanggo ngira jarak kacepetan
- Advanced driving skills
- Pengetahuan manajemen krisis
- Kapinteran komunikasi lisan lan ditulis
- Manajemen stress lan pengetahuan manajemen kaku
- Ketrampilan manawa wis suwe
- Informasi safety penumpang lan lingkungan

Sumber: Aku ekonomi.haberturk.co

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar