Metro ing donya lan Turki

Bumi lan Turki Metro
Bumi lan Turki Metro

Metro ing donya lan Turki: Metro ing donya lan Turki: Kapadhetan pedunung punika langkung mantep ing tengah kutha lan kutha gedhe sing cepet nyambungake titik lan lemah transportasi ril elektrik menyang pangonan. Wis metu saka lalu lintas kutha, pindhah ing garis dobel lan menehi kesempatan nggunakake jumlah gerbong ing sepur lan tekan kacepetan sing dhuwur. Subway bisa dikelola karo staf sing sithik.

Metro pertama ing donya ditetepake ing London. Dibukak ing 1863, subway saiki ngasilake wolung yuta penumpang saben dina. Metro Paris, sing dibuka ing 1900, saiki ngangkut luwih saka limang yuta penumpang saben dina. Kutha liya ing Eropah; Barcelona (1896), Roma (1882), Hamburg (1912), Berlin (1915), Hamburg (1935), Leningrad (1950), Moscow (1898), Stockholm (1919) Lisbon (1923), Milan (1955).

New York subway, sing dibuka dening garis udara ing pinggir dalan ing 1868, diowahi dadi garis bawah ing 1904. Kutha liya ing Amerika yaiku Chicago (1892), Philadelphia (1907), Boston (1901), Toronto (1921).

Tokyo 1927 lan Osaka 1933 ing Jepang, lan Buenos Aires 1911 ing Argentina. Jalur udara subway bakal paling sethithik 6 meter ing ndhuwur lemah. Atap punika logam utawa beton bertetulang. Nolak lemah kanthi ndhukung padat. Loro sistem diterapake ing garis lemah. Ing wiwitan, galeri ing ngendi garis bakal ngliwati level dalan ing kedalaman 6-8 meter lan sing liyane ana ing sangisore 35-40 meter. Kanthi subways digawe kanthi cara sing luwih murah. Amarga penggalian saka galeri diwiwiti dening trenching saka tingkat dalan menyang jero, lan tembok beton dibangun ing loro-lorone trench sing digali. Mangkono, galeri, sing njupuk wangun prisma persegi dowo, ditutup lan dalane diturokake maneh. Kelemahan utama saka cara iki yaiku ngetutake rencana werna lan mulane nduweni wangun sing dawa, resik lan protruding. Senajan penggalian dilakokaké ing kedalaman medium kayata meter 6-8, tembok nuduhaké wangun elliptical ing galeri garis ganda. Ing jaringan jero, garis ora ngetutake rencana ing lurung-lurung, sing asring kalebu garis sing bener. Mangkono, path antarane rong titik banget cendhak. Ing jaringan kasebut, galeri diukir. Baris siji liwat dheweke. Galeri-galeri kasebut nduweni diameter diameter 3,5-4,5 lan dilengkapi karo dering baja. Bubar, saiki, dering baja iki wis diganti dening sistem lantai beton prefabrikasi sing bisa dicithak bebarengan.

Pembukaan alur iku standar ing meh kabeh (1435 mm). Ora ana garis ganda ing galeri jero. Ana rong galeri sing dibukak ing sisih siji, sing saben-saben ngoperasikake sepur. Deviasi lan dadi mung ing titik stasiun. Jalur ora tau ngliwati. Stasiun digawe kanthi ngembangaké galeri ing jaringan lemah lan mbangun gendheng platform ing jaringan udara. Stasiun kasebut nduweni platform long meter 100-160. Escalator asring digunakake kanggo njupuk penumpang ing lurung-lurung. Sepur punika sami kaliyan sepur listrik. Sebageyan gedhe arah ganda. Nomer lan wujud saka wagon beda-beda miturut jaringan. Sepur Metro bisa mbukak 90-100 km saben jam, nanging biasane ora ngluwihi km 60. Sepur rata-rata 20 bergerak ing sak arah saben jam. Nanging, ing London subway, 40 per jam bisa dihubungi nganti senar.

Metro paling apik ing donya

  1. New York - Amerika: Sejatine wong duwe mobil ing New York. Uga, mbuwang wektu cilik banget amarga parkir kaya nemu emas ing dalan. Dibukak ing 1904 mung karo stasiun 28, subway saiki duwe stasiun 462 lan nggawa 4.9 yuta wong saben dina. Uga subway iki mbukak jam 365 / 7 ing 24 taun.
  2. London - Inggris: London Underground minangka subway paling gedhé lan paling tuwa ing donya. Metro kasebut, dibangun ing 1863, saiki duwe total stasiun 405 ing garis km 268. 976 yuta wong saben dina nggunakake subway iki kanggo pindhah saka panggonan menyang panggonan ing London.
  3. Paris - France: Subway Paris minangka 2 paling tuwa ing donya. meter. Saben bagean saka Paris bisa ditemokake dening metro. Kanthi garis km 214 lan stasiun 380, nalika sampeyan mlayu ing salah sawijining stasiun, sampeyan mung kudu mlaku 500 meter, sing dianggep paling apik ing ngisor iki. 4 yuta wong saben dina diangkut dening subway iki.
  4. Moskow: Moskow Moscow, sing dikenal minangka sistem metro paling tepat ing donya, nglumpukake 8.2 yuta wong ing dina kerja rata-rata. Metro Moscow duwe stasiun 290 kanthi garis km 172. Sanajan sebagian gedhe sepur iki mlayu saka ngisor lemah, bagean cilik saka ndhuwur jembatan lan terus nggumunake wong kanthi tampilan ing Mosok lan Yauza.
  5. Montréal - Kanada: Montreal Metro dibangun ing 1966. Stasiun metro 60 km kanthi stasiun 68 dianggep minangka salah sawijining metros paling apik ing saindenging jagad, sanajan ora minangka salah sawijining metros paling dawa ing donya. 835.000 nggawa saben wong.
  6. Madrid - Spanyol: metro Madrid minangka 2.ci saka Eropa lan 6.ci ing jagad. Metro Madrid pisanan dibukak ing 1919 kanthi garis 3,3 km lan stasiun 8 lan banjur tambah ing stasiun 231. Subway Madrid minangka salah sawijining subway sing paling sibuk ing donya, ing ngendi 1.8 nggunakake mayuta-yuta wong sedina.
  7. Tokyo: Sistem transportasi umum Tokyo apik banget. Ing negara iki, 10.6 yuta wong saben dina nggunakake transportasi umum, lan 7.7 yuta wong saben dina nggunakake metro. Ana total stasiun subway 287 ing Tokyo. Pengumuman Inggris lan Jepang kasedhiya ing saben stasiun.
  8. Seoul - Korea Kidul: Subway Seoul minangka salah sawijining pedunung sing paling misuwur ing donya. Kira-kira 8 yuta wong nggunakake metro iki saben dina. 287 minangka salah sawijining stasiun metro paling dawa ing saindenging jagad kanthi garis km. Sanajan umume sepur sing ana ing njero lemah,% 30 ngliwati lemah.
  9. Beijing - China: Subway Beijing dibangun ing 1969. Kanthi landasan sepur iki, wong Tionghoa bisa ngunjungi kutha-kutha ing njero lan luar negeri Beijing. Sadurunge Game Olimpiade Beijing, 2008 milyar USD wis nandur modhal ing sepur iki lan sepur saiki wis dilebokake ing layanan ing area 7.69 km. Subway iki, sing digunakake dening 480 yuta wong saben dina, dianggep minangka subway paling akeh ing China.
  10. Hong Kong: Sanajan sistem subway ing Hong Kong dumunung cedhak banget (90 km) dibandhingake kutha-kutha liyane, sekitar 3.8 yuta wong nggunakake metro iki saben dina. Ing urutan iki, 9 minangka wong sing paling akeh ing subway ing donya. Ing negara. Subway iki dibangun dening Inggris ing 1979.

Kahanan saiki ing Turki

Sebagéyan kreteg 1908 lan kendaraan LRT ditampa ing negara kita, lan ing pungkasan 2013, penumpang 2.5 wis direncanakaké bakal diangkut saben dina. Nganti 2023, kurang luwih métung 7000 lan LRT. Ing negara kita, sing bakal nambah jaringan rel menyang lantai 2023 nganti 2; 26 ewon km rel sing bakal tekan 10 ewu km ing negara kasebut bakal dumadi saka jalur Jalur Sepur High Speed. Ing 2023, jumlah penumpang saben dina ing sistem transportasi perkotaan perkotaan ing negara kita bakal nambah nganti 4.1 transportasi barang lan angkut bakal 200 yuta ton / taun. Tingkat transport penumpang saka 2004 ke 3 di 2023 bakal ditingkatake saka 10 dadi 5.5 lan transportasi barang saka 15 nganti XNUMX%.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar