Cepet Train Set Tender Lelang 2. Wawancara karo perusahaan ing masalah teknis

TDNG Sepur Cepet Cepet Tender 2. masalah teknis dirundingake karo perusahaan kanggo tuku set kereta api kacepetan kanthi cepet

Pakaryan ditindakake kanggo nggayuh "106 Jumlah Sintingan Sepur Berkelajuan Tinggi" ing ruang lingkup "Pembelian 80 Jumlah Komen Sepur Kacepetan Tinggi sing bakal diwujudake Direktorat Umum Railway Negara (TCDD) Republik Turki.
Miturut informasi sing ditampa saka Majelis Investasi; Kanggo tuku pesawat kasebut, panemu teknis ditukar karo perusahaan kasebut.
Sawise rampung karya lan persetujuan sing dibutuhake, pengumuman tender bakal digawe lan perusahaan bakal dijaluk ngirim tawaran. 20 persen set kasebut bakal dadi produksi domestik 60 manca. Sawetara perusahaan sing diwawancarai babagan masalah teknis yaiku:
1. Alstom
2. Ansaldo
3. Bombardier
4. Hyundai Rotem
5. Siemens
Ref.: Majalah Investasi 1228 / 13 April 2015 (PM)

Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Sawetara sepur kasebut kalebu hibrida lan kudu kalebu mesin listrik lan diesel, mula, kacepetan lan kepenak YHT bisa dijupuk kanthi akeh sing penting (adana, Erzurum, Diyarbakır dll) sing ora bisa didhekake sawayah-wayah.

komentar