Gambaran saka Lütfi Elvandan Dev Proyekl Proyek

Lütfi Elvandan Giant Silk Railway Project Description: AK Partai Antalya wakil calon lan mantan Menteri Perhubungan, Urusan Maritim dan Komunikasi Lütfi Elvan ngumumake yen pambangunan jalur Kars-Tbilisi-Baku, sing nyedhiyakake transportasi tanpa gangguan saka Eropa nganti Tiongkok, bakal rampung ing akhir tahun iki. . Elven,
"Kita bakal ngowahi dalan Sutera menyang 'Silk Railway'.
Lütfi Elvan, sing ngunjungi pengrajin ing Kepez distrik ing Antalya, ngobrol karo warga lan ngrungokake masalah lan nyatakake proyek kasebut. Elvan ngendika bilih piyambakipun terus mbangun jalur sepur kacepetan lan kecepatan tinggi saking Edirne tumuju Kars lan ngelingaken bilih jalur Ankara-Sivas tetep dipunbangun. Taun iki ÇerkezköyAK Partai Antalya wakil wakil Lütfi Elvan, sing bareng informasi sing tender kanggo pambangunan jalur kereta api dhuwur antarane Kapıkule bakal dibukak, ngandika, "Konstruksi baris Kars-Tbilisi-Baku terus. Kita bakal rampung baris iki ing pungkasan taun iki. Kita bakal nyambungake jalur kasebut saka London menyang Istanbul lan saka Istanbul menyang Beijing kanthi rel. Kita wis ngowahi dalan Silk sajarah menyang Silk Railway. Utamané China lan Kazakhstan wis nyinaoni babagan subjek iki. Padha duwe proyek sing nyepetake jalur sepur maneh. Kita terus investasi karcis kita ".
ANKARA-Izmir TRAIN LINE dhuwur
Ankara antarane wong-wong mau sing proyèk aktif ing Turki lan nyatet sing baris Sepur dhuwur-kacepetan ngubungaké Izmir Lutfi Elvan, "We lagi dilakoni taun, tender kanggo bagean nganti Salihli. Kita bakal ngrampungake karya konstruksi antarane Afyonkarahisa lan Polatlı ing wektu sing cendhak. Kita bakal miwiti pambangunan jalur sepur dhuwur kanthi nyambungake Antalya menyang Eskişehir ing paruh pisanan 2016. Kita bakal miwiti pambangunan jalur sepur kacepetan kaloro kaloro sing nyambungake Antalya menyang Konya, Cappadocia lan Kayseri ing paruh pertama 2016. Kita bakal nyambungake wilayah Mediterania kita ing Tengah Anatolia lan Marmara, loro Laut Hitam lan Anatolia Wétan dening jalur kereta api dhuwur saka Mersin lan Antalya. "
FAST TRAIN bakal dilestarekake ing IRAQ BORDER GATE
Ana jalur kereta api sing luwih dhuwur saka Konya nganti Mersin, tegese yen karya antarane Konya-Karaman wis rampung, Elvan ngandhakake, yen pagawean sepur dhuwur kanthi cepet antarane Karaman lan Mersin ora bakal tetep. Mersin-Adana, Adana-Gaziantep, Gaziantep-Sanliurfa, tender kanggo pambangunan jalur sepur dhuwur bakal diwenehi taun iki Lütfi Elvan, garis iki bakal nglangkahi habur'a, bakal mbangun jalur sepur kacepetan dhuwur kanggo tapel wates Irak, tambahnya.




Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar