TULIS BULLETIN

RayHaber 30.11.2016 Tender Bulletin

Bahan bakar sing bakal dituku Bilecik YHT Station Keamanan Kamera Tambahan Instalasi Kamera Kirazliyali TM Sistem Instalasi Kamera Tataran Pemasangan Sistem Pintu lan Penjaga Jalan Bakal Dijupuk Layanan Sewa Mobil Bakal Dijupuk Ulukışla-Boğazköprü [More ...]

34 Istanbul

40 Persèntase Bandara Katelu rampung

40 Persentasi Bandara Katelu Rampung: Yen wis rampung, 40 persen Bandara Anyar Isyanbul, sing bakal dadi paling gedhe ing jagad ing pirang-pirang wilayah kalebu jumlah penumpang, wilayah sing dikuwasani, bangunan terminal lan parkir, wis rampung. kabeh [More ...]