14 Bolu

Kartalkaya Ski Center Miwiti Salju

Pusat ski salju ing Pusat Ski Kartalkaya Diwiwiti: Musim salju nalika jam esuk ing Kartalkaya, salah sawijining pusat wisata ski domestik sing penting, seneng para turis. pusat pariwisata Turkey kang paling penting saka snowfall mangsa ing Kartalkaya'daki [More ...]

61 Trabzon

Angkat ski mulai maneh

Operasi Ropeway ing Besikduzu diterusake: Sawise bencana banjir ing Kabupaten Besikduzu Trabzon, operasi ropeway tambah cepet. 21 Ing Besikduzu, sing ngalami banjir gedhe ing wulan September, urip kanthi cepet maneh. [More ...]

Railway

Train High Speed ​​karo 15

Injil Sepur Berkelajuan Tinggi karo 15: Perdana Menteri Binali Yildirim ujar, kut Dina Setu kita ngrayakake ulang taun 93 republik kita kanthi semangat banget. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, salah sawijining pendiri Republik [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 01.11.2016 Tender Bulletin

Acumulator Plumbum timah bakal dituku Carbide bakal dituku (TÜDEMSAŞ) Sementar bakal dituku Loading Mbusak Rampasan Lantai Ramp Bakal Bakal Digawe Sistem Kompensasi Bakal Digawe Bahan Wagon bakal tuku (TÜLOMSAŞ) Konstruksi Bangunan Bakal Dibangun (TÜVASAS) [More ...]

35 Izmir

Izmir Metro wis dibuka ing luar negeri

Izmir Metro mbukak ing luar negeri: Wong Israel ngusulake operasi ing jalur metro Tel Aviv menyang Metro A.Ş., salah sawijining perusahaan transportasi umum Perbandaran Izmir Metropolitan. Sawise rembugan ing Berlin, rombongan Israel teka ing Izmir, stasiun 34 anyar [More ...]