35 Izmir

rapat rapat proyek e-RAIL dianakaké

Rapat penutupan proyek e-RAIL yaiku: rapat penutupan program latihan vokasional toplantı e-RAIL ”sing diadopsi dening Komisi Eropa ing program Erasmus + Program Asosiasi Solidaritas lan Solidaritas Konstruksi lan Operasi Pekerjaan Railway (YOLDER) 29 [More ...]

Railway

Kepala Metro duweni Proyek Metro

Walikota Sahin nduwe Proyek Metro: Walikota Gaziantep Metropolitan Perbandaran Fatma Şahin 2,5 nerangake manawa proyek-proyek sing ditindakake dening Munisipal Metropolitan menyang organisasi masyarakat sipil lan wakil kamar sajrone taun kasebut. Wakil Ketua [More ...]

20 Denizli

Denizli dadi pusat pariwisata musim dingin

Denizli uga dadi pusat pariwisata musim dingin: Pusat Ski Denizli kanthi ketinggian 2.420 meter, sing ditindakake ing lingkungan Nikfer distrik Tavas Denizli Metropolitan Perbandaran, minangka jendhela menyang pariwisata musim sejuk kutha. Sumber pariwisata alternatif [More ...]

20 Denizli

Wong Denizli tresna marang ropeway

Wong Denizli seneng karo mobil kabel kasebut: Proyèk kabel kabel lan plato, sing ditindakake supaya bisa nggayuh urip sosial wong Denizli lan nglampahi wektu ing lingkungan sing gegandhengan karo alam, dilebokake layanan taun kepungkur. [More ...]