35 Izmir

Keputusan serangan Izbanda

Keputusan serangan İzbanda: Pintu transportasi İzmir, manajemen Manajemen Perdagangan İZBAN lan Demir-Yol İş ora bisa setuju karo perjanjian kolektif, lan mutusake serangan. Karyawan Izmir Suburban 8 bakal mogok ing 4 ing wulan Nopember. Izmir [More ...]

Railway

Batmana tram teka

Tram Batmana bakal teka: Wakil Walikota Batman Ertuğ Şevket Aksoy sing ditugasake menyang Kotamadya Batman miturut Keputusan Menteri Dalam Negeri nyatakake pengin nggawa tram menyang Batman. Kita bakal menang TRAMVAY Batman [More ...]

auctions

Tender Pengumuman: Layanan Staff

Layanan Kepribadian Bakal Mendapat Direktorat Umum Républik Turki Republik Railway Negara (TCDD) ADANA 6. KABUPATEN MATERI KABUPATEN Layanan rekrutmen menyang Adana Local, Guest House lan Nursery and Day Nursery Directorate Service procurement 4734 [More ...]