16 Bursa

Manungsa waé marang Uludağ

Waé bakal Uludag dening Exit mobil kabel: Turki Uludag sing bakal tandha teka metu karo mobil kabel, kang siji saka pusat mangsa penting paling tourism lan alam. Kanthi pondokan 176, 500 bisa nggawa ewonan penumpang saben jam, 9 [More ...]

34 Istanbul

Kabataş-Bağcılar tram line tunnel solution

Solusi terowongan menyang garis trem trem Kabataş-Bağcılar: Bagian paling dawa sing sinau ing garis trem Kabataş-Bağcılar, bagean 2 kilometer ing antarane Seyitnizam-Merter, sing dadi bagéan sing paling angel kanggo garis trem, bakal mlebu lemah. Garis trem Kabataş-Bağcılar [More ...]

1 Amerika

Hyperloop One Transport Transportation

Transportasi nganggo Hyperloop One Will Jump: Salah sawijining cara transportasi sing paling dipercaya, sepur bisa ngalami owah-owahan drastis sajrone taun-taun kepungkur. Kaya sing dingerteni, pangembangan kreta kanthi kacepetan dhuwur ing taun-taun kepungkur, karya intensif saka insinyur [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 07.11.2016 Tender Bulletin

Pangopènan Pangopènan Sivas Wagon Atl Direktorat Ngowahi Lampu Ngapiki Bangunan Ngatur lan Ngaplikasi Sistem Pemadam Api Apik Bakal Dilaksanakake Sistem Kontrol Kamera Bakal Tuku (TÜVASAS) Ankara Metro, Ankaray lan Teleferik Fasilitas [More ...]

İZBAN
35 Izmir

Strike Measures saka İZBAN

Strike Measures from İZBAN: Mundhut keputusan kanggo nduwe pemogokan Selasa sawise kegagalan kanggo entuk persetujuan perjanjian persetujuan kolektif antarane İZBAN lan Demiryol-İş Union, İZBAN A.Ş. Nerangake langkah-langkah sing kudu dijupuk supaya ora dadi korban warga. [More ...]