35 Izmir

Woro-woro saka ESHOT

Pengumuman ESHOT: Direktorat Umum ESHOT, IZBAN mbukak layanan amarga serangan ing antarane Aliağa Transfer lan Egekent Transfer Center ngladeni garis bus sementara, Stasiun IZBAN Aliağa lan Stasiun Çiğli maneh [More ...]

16 Bursa

Pelabuhan Mudanya saka Bursa Metropolitan

Paus Mudanya rampung Bursa Bursa: Sawise pamindhahan pungkasan Konkrit Konkrit sing Ditegas Mudanya menyang Munisipalitas Metropolitan dening Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim lan Komunikasi ing Mei 12 kanthi keputusan Dewan Menteri sing tanggal Oktober 2015. [More ...]

Railway

Peran sistem ing Trabzon dipisahake

Budget sistem Railway ing Trabzon Diparengake: Trabzon Metropolitan Munisipalitas bakal ngrembug Program Prestasi Taun 2017 ing November. 2017 taun kanggo Proyek Rail Light ing konsep Program Performance sing disebarake kanggo anggota Majelis [More ...]