Railway

Tramway Urfa

Apa Tran saka Urphans Mudhun ing Banyu: Apa proyek Tram ngrancang dibangun ing Şanlıurfa sing saiki dienggo karo Urphans? Walikota ing Şanlıurfa Munisipalitas Metropolitan Nihat Çiftçi [More ...]