32 Isparta

5 kanggo Davraz telesiyej

5 chairlift menyang Davraz: Kanggo konstruksi garis chairlift 2, 100 ewu 1500 meter, nggawa kapasitas 5 saben jam, menyang Davraz Mountain Culture and Tourism Protection and Development Zone in Isparta ski center [More ...]

53 Rize

Proyek mobil kabel ing Kaçkars

kabel mobil project kanggo Kaçkars: Gubernur Rize Erdogan Bektas, Kaçkar Pagunungan nggawa aktivitas wisata ing wilayah dadi luwih aktif ing taman nasional, ngandika padha rampung project saka fasilitas mobil kabel paling gedhé Turki. Bektas, wartawan [More ...]

Intercity Railway Systems

Roda kanggo Bangkekan Jalan Sutera

Railway Road Railway kanggo nggambarake: Presiden Persatuan Ekonomi lan Pembangunan Gumushane (GIK-DER) Selim Naz, Perdana Menteri Binali Yildirim komentar babagan pesen ril ing Trabzon. Elingi pentinge teknis terowongan 23 kilometer 2 [More ...]

16 Bursa

Aplikasi surprise ing Uludag Teleferik

Uludag aplikasi ngageti ing mobil kabel: pusat pariwisata Turkey kang paling penting saka mangsa lan alam digawe ing jam saka mobil kabel sing nyedhiyani siji output kanggo Uludağ, salah siji saka owah-owahan ana reaksi saka warga. 176 taksi nganggo bin 500 saben jam [More ...]

Railway

Proyek Kereta Api Tinggi Ankara-Çorum-Samsun

Proyek Sepur Kacepetan Cepat ing Ankara-Çorum-Samsun: Wakil Wakil Corak Uslu, Partai AK, "Proyék Panalisan Railway High Speed ​​Samsun-Amasya-Kırıkkale direncanakake rampung ing taun 2017" Wakil Wakil Wakil Corum Wakil Salim Uslu, Samsun-Amasya-Çorum-Kırıkkale High Railway Project Proyek Sinau 2017 [More ...]

Camli Tram Map
35 Izmir

Rute Anyar ing Tram Cigli

Rute anyar ing trem Cigli: Konak lan Karşıyaka Izmir Munisipal Metropolitan, sing nerusake pambangunan trem, wis njupuk langkah penting ing proyek kasebut. Mburi ing Mavişehir Karşıyaka line Stationiğli İZBAN Station, Universitas Katip Çelebi [More ...]

34 Istanbul

Countdown menyang Terowongan Eurasia

Unduhan kanggo trowongan Eurasian wis diwiwiti: Terowongan Tube Eurasian, sing nyambung loro-lorone Istanbul ing ngisor segara kaping pindho sawise Marmaray, bakal diladeni ing wulan Desember. Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim lan Komunikasi Ahmet [More ...]