34 Istanbul

Etis Logistics nandhani pameran Logitrans

Etis Logistics menehi tandha ing Logitrans Fair: 10. Etis Logistics, sing melu International Logitrans Transport Logistics Fair, menehi tandha ing staf kasebut kanthi staf sing kuwat lan profesional. Sinis Çıtak, General Manager Etis Logistics, ing taun iki [More ...]

34 Istanbul

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro

Ing mburi Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro: Walikota Istana Metropolitan Istanabul Kadir Topbaş wis miwiti bendungan utama ing investasi gedhe sing diwiwiti karo metro slogan ing endi wae, metro ing endi wae metro. Penggalian sepur ing sepur Mecidiyeköy-Mahmutbey [More ...]

34 Istanbul

Çerkezköy- Nasib perjalanan sepur

Çerkezköy-Pengetan perjalanan kereta api menyang CanalÇerkezköy-Sirkeci Kanggo ngetokake layanan sepur, Çerkezköy Kanthi Protokol Çerkezköy Gubernur Tèks Kublai lan kulo Sepur iki digawe sawetara kunjungan digawe magepokan karo gawan. Çerkezköy Halkalı [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 16.11.2016 Tender Bulletin

Seksi Gedhe Ujian Elektrik Ngasilake Elektrik Lemah Konflik (TÜVASAS) Arsuz Pendidikan lan Fasilitas Arsitek Konstruksi Kamar Tangan lan Ngowahi Rampung Bangunan Kelas Dhata Saiki bakal ditindakake Sarıgazi-Türkiş Blocks Metro Line [More ...]