34 Istanbul

30 paling anyar ing Proyèk Terowongan Eurasia

Dina pungkasan 30 ing Proyek Terowong Eurasian: Terowongan Eurasian wis wiwit ngétung dina kanggo pambukaan, Perdana Menteri Yildirim ujar manawa 20 bakal diresmikake ing Desember, rute menit 100 bakal suda menyang menit 15 lan masalah lalu lintas yuta Istanbulites bakal suda. [More ...]