16 Bursa

Walikota Altepe, Bursa

Walikota Altepe, Bursa umpamane ing saben lapangan: Walikota Bursa Metropolitan Recep Altepe, ing rapat umum rapat November, Bursa minangka kutha sing apik ing kabeh wilayah, ujare. Walikota Recep Altepe, [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 22.11.2016 Tender Bulletin

Layanan Sewa Mobil Mobil Bakal Disedhiyakake (TÜVASAS) Ülkü Bangunan Bangunan Stasiun Pengiriman Minyak Bahan Bakar Pengangkutan Bakal Dijaluk Layanan Sewa Mobil Bakal Duwe Layanan Keamanan Swasta Bakal Diolehi Pakaryan Layanan Umum Bakal Ditampa (Diyarbakır- [More ...]

35 Izmir

İzmir Meryem Anaya Ropeway kanggo 10

Izmir menyang Virgin Mary menyang mobil kabel 10 bakal dirilis ing sawetara menit: Wakil AK Partai AK Mahmut Atilla Kaya, ngandhani investasi umum sing digawe ing distrik Selcuk, lan kabupaten kasebut bakal ngganti nasib jumlah jutaan kilogram Selcuk bakal ganti [More ...]

Railway

Ropeway menyang Kastil Birecik

Birecik Castle bakal lunga kanthi mobil kabel: distrik Birecik Sanliurfa, sing maju kanthi cepet dadi kutha pariwisata, uga bakal digayuh nganggo mobil kabel menyang Istana Birecik, sing mbanting pirang-pirang abad. Munisipalitas Birecik karo proyek sekitar struktur bengkok [More ...]