16 Bursa

Menteri Özlü migunakaké cacing siluman

Menteri Özlü Gunakake Silkworm Tram Domestik: Menteri Ilmu, Industri lan Teknologi Faruk Özlü, produsen trem lokal Durmazlar Dheweke ngunjungi pabrik klompok ing Bursa. Dikembangake minangka asli ASELSAN, ing pimpinan Munisipalitas Bursa Metropolitan Durmazlar [More ...]

Intercity Railway Systems

Bektasogludan Railway Move

Bektasogludan Railway Move: CHP Giresun Wakil Bulent Bektasoglu, Erzincan, jalur sepur bakal ngliwati distrik Torul-Tirebolu saka Trabzon pengin nyambung karo Trabzon. Perdana Menteri Binali Yildirim, Trabzon '2023 nganti taun bakal teka ing kereta api kutha sampeyan' [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 23.11.2016 Tender Bulletin

Bekalan Daya Bakal Dijaluk Karya Konversi Gas Asli Bakal Dianggo Malatya-Çetinkaya Line Km: Bekalan Overpass Lebuh Raya 2 + 218 bakal ditindakake Layanan Pembersihan Bakal Disedhiyakake Pambiji lan Konstruksi Berkaitan sing Digunakake kanggo Judul Pakaryan [More ...]