98 Iran

Sepur Irina crash 44 mati

Sepur kréta Iran 44 tiwas: rong kreta penumpang Iran tundhung nalika tekan ing Stasiun Haft-Khan ing Shahrud, sawijining kutha sekitar 400 kilometer ing sisih wétan ibukutha Tehran. Ana geni murub. panguwasa [More ...]

06 Ankara

Jalur Kereta Api Samsun-Ankara

Garis Sepur Sepur Cepet Samsun-Ankara sing bakal ditindakake: Menteri transportasi lan Komunikasi Ahmet Arslan saka Samsun, Kantor Gubernur nemokake kenyataan penting. Menteri Arslan, "Garis sepur kecepatan kacepetan Samsun-Ankara bakal ditindakake," ujare. Transportasi lan Komunikasi saka Samsun [More ...]

06 Ankara

RUF Systems

Sistem Perusahaan RUF: Perusahaan RUF, sing didhasarake ing Swiss, nggawe sistem ing ngisor iki, sing diwenehake menyang produsen lan bisnis sing misuwur ing dunya miturut merek VisiWeb kanggo sepur 15000 lan bis 500 .. 1. Mobil RUF [More ...]

34 Istanbul

thyssenkrupp Elevator, ngetokake target

ThyssenKrupp Elevator wis announced sawijining goal: terus ngawula minangka CEO nyatakake yen orane katrangan saka target taun sabanjuré dadi saka Charlemagne, ngisor wutah kedadean ing pasar construction narik kawigaten ing Turki. Produk kalebu sawetara penumpang, pengangkut barang, eskalator [More ...]

Railway

Bukak Pengajaran Setelan saka Samulaştı

Samulaştan Open Education Setting: Samsun Munisipalitas Metropolitan Samulaş A.Ş. 26-27November 2016 bakal dianakake ing tanggal Ujian Pendhidhikan Terbuka kanggo calon calon njupuk kendharaan kendaraan umum kanthi lancar lan aman kanthi masang layanan tambahan [More ...]