Tender Notice: YHT Line Segment GSM-R Penggantian Material kanggo bakal Purchased

YHT Line Cut GSM-R Replacement Material bakal Dibeli
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY DIREKTORASI EKSTERNAL NEGARA (TCDD) YHT REGIONAL DIRECTORATE

Polatlı-Konya YHT Line Section GSM-R Spare Material pengadaan bakal diwenehi dening prosedur tender mbukak kanthi miturut pasal 4734 UU Procurement Law No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2016 / 477854
1 Administrasi
a) Alamat: TCDD YHT Direktorat Daerah, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Ora: Stasiun 3 ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telpon lan nomor fax: 3123090515 / 1735 - 3123090575
c) Alamat e-mail: koksalgenc@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Polatlı-Konya YHT Line Cut lan Total 7 Pen Replacement Material kanggo digunakake ing GSM-R Systems
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: YHT Konya GSM-R Power Plant
c) Tanggal pengiriman: Wektu pengiriman bakal dina 60 saka tanggal wiwitan kontrak.

3- Tender
a) Place: tetanggan Anafartalar, Hippodrome Caddesi, No: 3 Gar-Ankara / TURKEY
b) Tanggal lan wektu: 09.12.2016 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 05

Perolehan Perolehan: Pengadaan Perlindhungan Garan Tingkat Dilindhungi

November 5 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 06

Kabar Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de konstruksi overpass

November 6 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 06

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Lingkungan, Taman, Pengaturan Taman lan Maintenance

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar