Countdown wis dipunwiwiti kanggo metro driverless pisanan Turki

Countdown wis dipunwiwiti kanggo Turkey kang metro driverless pisanan: driverless line metro bakal digunakake kanggo pisanan ing Turki, Üsküdar Sancaktepe Umraniye Çekmeköy Metro Line awon muter.

Metro Umraniye, sing bakal dadi salah sijine kapak transportasi paling penting ing Istanbul, wis rampung. Turki kang pisanan driverless line metro, kang baris, nyediakake penumpang karo keamanan dhuwur sistem platform lawang.

Ing Metro Line Ümraniye dianggo ing sisi Anatolian, konstruksi kasar rampung lan karya sing apik diwiwiti. Sistem elektromagnetik, langit-langit sing ditrapake lan kothak ing stasiun rampung uga gawean apik. Kanthi garis Metro anyar ing sisih Anatolian, sing bakal nggampangake transportasi umum, 24 antara Üsküdar lan Sancaktepe bakal dikurangi dadi menit.

Metro, sing bisa nylametake dhewe karo sistem otomatis, nggunakake teknologi paling anyar ing donya. nggunakake lan driverless line metro bakal digunakake kanggo pisanan ing Turki menehi akeh kaluwihan ing babagan keamanan. Berkat garis Metro tanpa driver, operasi fleksibel bisa digawe kanggo nanggepi owah-owahan penumpang cepet lan operasi ékonomi lan efisien bisa kasedhiya nalika jam sibuk. Kesalahan manusane bakal dikurangi dadi level minimal, keamanan bakal tambah lan operasi luwih cepet lan kepuasan penumpang bakal diwenehake.

sistem metro driverless pisanan Turkey, kang baris, uga ndudohke manungsa waé kanggo sistem platform lawang. Kanthi garis Metro anyar, sing njaga rasa nyaman lan nyenengake ing tingkat paling dhuwur ing angkutan umum, uga ngganti sistem tumpangan wagon. Warga sing kepengin numpak kareta kanggo keamanan warga bakal dilebokake ing ngarep gerbong "Peron Door" bakal mlebu. Ana uga sistem deteksi hambatan ing ngarep kréta lan yen ana obyek ing ril, sistem deteksi hambalan bakal ndeteksi lan kereta bakal mandheg sacara otomatis.

2,3 MILLION PASSENGERS DAY
Kira-kira ewu personil 24 sing terlibat ing pambangunan Metro, ing ngendi karya-karya kasebut tetep ora bisa ngancik jam 3. Jalur Metro 20 kilometer, sing bakal dadi peranan penting ing transportasi Anatolian Side, bakal kalebu stasiun 16, area panyimpenan lan terowongan meter 2 ewu 750 sing disambungake menyang gudang.

Jalur Metro, sing bakal nglayani karo wahana 126, bakal bisa nggawa kira-kira ewu penumpang 65 ing sawijining arah per jam lan kanthi mangkono bakal duwe penumpang 2,3 yuta saben dina.

WHERE TO REACH
Jalur Metro bakal diintegrasi karo Marmaray ing Üsküdar, Bostanci ing Dudullu lan Göztepe ing Ümraniye lan bakal ngubungaké distrik ing sisih Anatolia. Sistem transportasi sing bakal disambungake karo Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe Metro Line yaiku kaya mangkene:
Jalur Marmaray ing Stasiun Üsküdar lan Sisih Eropa - Jalur kereta kabel direncanakake ing Stasiun Altunizade lan jalur metrobus ana - Ümraniye-Ataşehir- Metro Metro Göztepe ing Stasiun Çarşı -Dudullu-Bostancı Metro Line ing Stasiun Dudullu na - Sawise stasiun Çekmeköy, jalur kasebut bakal ditambah menyang Sultanbeyli.

Sumber: Aku www.sonhaberler.co

Tender Kréta Saiki

tsar 04

AusRAIL Plus Adil lan Konferensi

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
tsar 04

Festival Rail World

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
kanggo 05

Kabar Tender: Mobil Mobil karo Pemandu

Range 5 @ 14: 00 - 15: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar