Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

Layanan Keamanan Swasta
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 1. REGIONAL MATERIAL DIRECTORATE

242 PERSON PRIVATE OFFICER SECURITY AND PROTECTION OF PROTECTION AND SERVICES LAYANAN Procurement of services shall be procured by open tender procedure in accordance with Article 4734 of 19 Public Procurement Law. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2016 / 569532
1 Administrasi
a) Alamat: 3 4 Haydarpaşa KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163378214 - 2163378214
c) Alamat e-mail: 1bolgealimsatim@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
1 (siji) manajer, 5 (lima) pangareping keamanan, 18 (wolulas) shift pengawas lan 218 (rong atus lan welas) pengawal keamanan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TCDD 1. Wilayah kasebut
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.03.2017, tanggal completion work 31.12.2017

3- Tender
a) Lokasi: Gar Gedung 3.Kat Komisi Kantor 34716 KADIKÖY İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 17.01.2017 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar