Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

Layanan Keamanan Swasta
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 1. REGIONAL MATERIAL DIRECTORATE

Pengadaan barang kanggo pelaksanaan proteksi lan layanan keamanan karo perwira keamanan 101 bakal ditenderake kanthi prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 UU Pengadaan Publik No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2016 / 571450
1 Administrasi
a) Alamat: 3 4 Haydarpaşa KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163378214 - 2163378214
c) Alamat e-mail: 1bolgealimsatim@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pengawas keamanan 3, supervisor shift 6, staf keamanan pribadi 92, personel 101 saka 01.03.2017 T.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit, Stasiun Kereta Api Haydarpasa, Sirkeci, Cankurturan, Kumkapi, Yenikapi, Kocamustafapasa, Stasiun lan stasiun Yedikule lan Camp Kemudi Violet Lawas) Halkalı Stasiun karo Tekirdağ Station, stasiun Kapıkule lan situs Terikat.
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.03.2017, tanggal completion work 31.12.2017

3- Tender
a) Lokasi: Gar Gedung 3.Kat Komisi Kantor 34716 KADIKÖY İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 19.01.2017 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar