Tender Catetan: Layanan Keamanan Swasta bakal dijupuk (ing sepur-sepur antarane Elazığ-Tatvan lan Elazığ)

Layanan Keamanan Swasta
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL MATERIAL DIRECTORATE

Pengadaan Barang Perlindungan lan Keamanan kanggo sepur-sepur operasi antarane Elazığ-Tatvan-Elazığ bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 UU Pengadaan Publik No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2016 / 570444
1 Administrasi
a) Alamat: INÖNÜ NEIGHBORHOOD STATION STATION 1 44080 MALATYA MERKEZ / MALATYA
b) Telpon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
c) Alamat e-mail: 5bolgemalzeme@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pengadaan 5 (Fifty-Seven) Layanan Layanan Keamanan Swadaya 57 kanggo pemenuhan layanan Perlindungan dan Keamanan pada kereta-kereta yang beroperasi di ECDC-Tatvan-Elazig yang berafiliasi dengan TCDD 11.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Elazığ, Tatvan lan Elazığ-Tatvan Trains
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.02.2017, tanggal completion work 31.12.2017

3- Tender
a) Lokasi: Gedung Kantor Wilayah TCDD 5
b) Tanggal lan wektu: 24.01.2017 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar