Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

Layanan Keamanan Swasta
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY STATE GENERAL DIRECTORATE (TCDD) SIVAS BETON TRAVERS FACTORY DIRECTORATE

2017 YEAR PERLINDUNGAN KHUSUS LAN LAYANAN KEAMANAN Pengadaan layanan bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 UU Pengadaan Publik No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2016 / 584630
1 Administrasi
a) Alamat: Ankara Boulevard NO: 31 58190 DANISMENTGAZI SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462270316 - 3462270787
c) Alamat e-mail: svsbtf@hotmail.com
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
11 Bulanan Perlindungan Khusus lan Layanan Keamanan karo 9 Person
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD SİVAS CONCRETE TRAVERS FACTORY DIRECTORATE
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.02.2017, tanggal completion work 31.12.2017

3- Tender
a) Panggonan: Ankara Yolu No 31-SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 16.01.2017 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar