Countdown to Akçaray

Countdown kanggo Akçaray wis diwiwiti: Saben proyek mega mesthi bakal nandhang lara, nanging tram, sing dianggep dadi mega, wis akeh lara ing Izmit. Masalah pisanan kanggo garis trem 7 kilometer yaiku bangunan ing rute kasebut. 11 bar lan sawetara bisnis rusak kanggo garis trem sing nyabrang bagean Bar Street lan umume operator bar kasebut ditinggalake ing tengah. Saklajengipun, lalu lintas nyebabake masalah ing akeh poin. Akeh perdagangan sing bisa nutup dina iki tanpa siftah. Masalah kasebut isih terus. Suwene bakal sinau iki?

METROPOLITAN METER
Undurane tram saiki wis diwiwiti! Dina lengkap 10 kanggo mungkasi proyek mega iki! Pemilik pratelan kasebut yaiku Metropolitan Municipality Kocaeli olan Proyek iki ambisi banget babagan dina Metropolitan, pratelan iki luwih kanthi ngatasi alamat web resmi wis nambah kontra. Lan kontra kasebut nuding ing dina 10 pungkasan dina iki ... Dadi dina 10 mengko garis trem kudu rampung lan 3 kudu miwiti drive test ing wulan Februari. Dadi, apa ana kemungkinan kedadeyan? Apa ana kemungkinan tram bakal bisa nganti dina 10 nalika pakaryan isih diterusake ing pirang-pirang titik, lan sing selaras karo kasus lalu lintas lan para pedagang bakal pungkasane? Kita bakal weruh dheweke minangka partner saben dina ing countdown kasebut.

Ya, 24 Januari 2017: Dina 10 pungkasan ...

Sumber: Aku www.kocaelibarisgazetesi.co

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar