06 Ankara

Jumlah Expeditions ing YHT Lines Munggah

Ekstra Ekspedisi Ekstra Langka Kacepetan Dhuwur: Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim lan Komunikasi Ahmet Arslan, Ankara-Istanbul, Ankara-Eskisehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul Sepur Kacepetan Cepet (Kacepetan Tinggi) garis penerbangan 40 saben dina saka 10 Maret nganti 50 [More ...]

TCDD Tamu lan Fees Asrama
GENERAL

Biaya TCDD 2017 Year and House

taun pension TCDD 2017 lan Fees dormitory diumumaké: woro-woro iki diterbitake ing website pension lan jadwal ragad dormitory déning Republik Turki State Railways. Taun 2017 ing woro-woro sing diterbitake ing situs web TCDD [More ...]


34 Istanbul

Janji lan jaga janji; LOGISTICS

Gülnihal Yegane, pangadeg TRİGRON KARGO LOJISTIK, sing nyedhiyakake layanan logistik sesuai karo perjanjian internasional lan ngimpor, ekspor lan perdagangan perdagangan manca kanggo kargo perusahaan sing ditindakake. [More ...]