GENERAL

Training First Aid kanggo Staff Motaş

Latihan Pertama Bantuan kanggo Anggota Motaş: personel Motaş diwenehi latihan pembaruan sertifikat pertolongan pertama (nganyari). Kepiye pelatih sepindah pertama menehi bantuan pertama kanggo staf sing kerja ing organisasi ing ruang rapat Red Crescent [More ...]

Railway

Malatyaya Train High Speed

Injil Kacepetan Malatyaya: Gubernur Malatya Mustafa Toprak, ngrancang digunakake ing transportasi angkutan barang lan transportasi ing antarane Sivas-Malatya 'High Speed ​​Train Project, menehi kabar apik yen langkah-langkah pertama dijupuk. [More ...]


Railway

Train High Speed ​​kanggo Corum

Corum Kacepetan Dhuwur kanggo Corum: Wakil AK Partai Corum Ahmet Sami Ceylan, Proyek Railway Samsun-Corum-Kirikkale nuduhake pesen sing penting banget. Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim lan Komunikasi Ahmet Arslan Samsun-Çorum-Kırıkkale Express [More ...]