Ati-ati! Ana sawetara dalan sing ditutup ing Ankara Bazi Awal Penerbangan saka Metro lan Ankaray

Ati-ati! Ana Saperangan Dalan Wiwitan ing Ankara Erken Awal Penerbangan saka Metro lan Ankaray: Kantor Polisi Pencetak lan Hubungan Polisi Ankara, 25 ngumumake dina Febuari Sabtu, dalan sing bakal ditutup menyang lalu lintas ing Ankara.

Cetak Departemen Polisi Ankara lan Cabang Hubungan Umum, 25 Sabtu ing Ankara ngumumake dalan bakal ditutup kanggo lalu lintas.

Miturut pratelan saka polisi 25 Februari 11.00'de Sabtu, Partai Kaadilan lan Pembangunan (Partai AK) ing Ankara, Pamrentah Rapat Promosi Kampanye Umum Pemilihan Umum Publik bakal ditindakake.

Gegayutan karo rapat udara terbuka, 24 ing Ankara Februari 2017 Dina Jumuah wiwit 23.00 nganti acara rampung;

Cumhuriyet Street (Intersection and Exits between Gar Junction-Baruthane Junction), Hippodrome Street-Talatpaşa Boulevard (Kabeh lawang lan metu ing antarane Transportasi Junction lan Opera Bridge / Gar Junction underpass) lan Kazım Karabekir Street (Transportasi Junction-Istanbul Street) lalu lintas kendharaan bakal ditutup.

Ing wektu sing padha, saka 24.02.2017 ing dina Jumuah ing 23.00 nganti 25.02.2017, Setu ing 23.00, lawang utama menyang Stasiun Kereta Api Ulus sing ndeleng Cumhuriyet Street bakal ditutup; Lawang menyang stasiun sepur utama bakal digawe dening Celal Bayar Boulevard. Warga sing lunga bakal dituju menyang Taman Pemuda liwat rute sing bakal digawe, lan uga Ankaray, Metro, bis kotamadya 25 Februari 2017 Sabtu bakal dibukak saka 05.00'dan.

Sumber: Aku www.haberankara.co

Lelang Saiki

  1. Kabar Tender: Pengukuhan Bridges lan Grilles

    Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
  2. Tiket Pengangkutan

    Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
  3. Ngamanake investasi ing Sektor Rail

    Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
  4. Kabar Tender: Renovasi Tatvan Pier Right Line Roads

    Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
  5. Notice Pengadaan: Spring clamp bakal dituku

    Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar