Evka 3 nduweni ambegan sing anyar

Ambegan anyar kanggo Evka 3: Sawise Halkapınar, İzmir Metropolitan Municipality ngrampungake kompetisi proyek arsitèktur nasional kanggo ngatur bus lan mobil parkir ing titik pungkasan ing subway, Evka 3. 25 Kolokium bakal dianakake ing Kültürpark ing sasi Februari lan pamilik proyek bakal diwenehi penghargaan karo upacara.

İzmir Metropolitan Municipality, sing nganut cara milih karya arsitektur sing bakal dimenangi liwat kompetisi, rampung kompetisi liyane sawise Halkapınar "Integrasi Integrasi Transportasi Pusat Arsitektur Proyek". Bornova Evka-3, stasiun sepur pungkasan, sepur pungkasan bus lan mobil parkir "Pusat Sosial lan Stasiun Transfer" dibuka kanggo ngrancang desain proyek arsitektur. Ana kapinteran gedhe ing kompetisi sing disusun kanggo netepake proyek kasebut, kanthi tujuan kanggo nggawa atraksi menyang wilayah kasebut kanthi fitur visual lan fungsional. 100, sing diajukake dening pemohon, dianggep cocok lan diandharake. Sakliyané karya 99, kalebu 6 sing bisa diarani mulya, menangaké hadiah pisanan ing kompetisi, kayata arsitek Sıddık Güvendi (Tim Perwakilan), Barış Barış, Arsitek Oya Eskin Güvendi, Arsitèktur Lanskap Özge Dominguez Perez lan Engineer Sipil Mehmet Ali Yılmaz.
80 thousand TL, 60 thousand TL for the second and 40 thousand TL for the third; Keempat, kaping lima lan enem bakal diwenehi 30 ewu TL minangka sebutan sing terhormat.

A papan urip anyar bakal dilahirake
Ing kompetisi proyek sing diatur dening İzmir Metropolitan Municipality kanggo Evka-3, konsèp ülebilir Mobil Berkelanjutan Sustainable öne iki diluncuraké kanggo ningkataké lingkungan sensitif lan multi-transportasi (pejalan kaki, sepedha, bis, sistem kereta api). Mangkono, iki diarani nggunakake fasilitas transportasi aktif sing digawa dening stasiun transfer uga ngrancang ruang urip, hiburan lan belajar. Kajaba iku, karo Stasiun Transfer Evka-3, iki ditemtokake kanggo netepake rute sepedha sing aman ing rute km 2 ing Cengizhan Street sing digabungake lan mbatesi area desain. Mulane, para pesaing dijaluk nyedhiyakake solusi desain lingkungan lan iklim sing sensitif sarta solusi jaringan sepur pedestrian sing ndhukung transportasi aktif, sing gampang diakses, aman lan nyaman. Wigati yen ora mung Transmisi Tarma "lan proyek" Sosial Center öner "sing dikembangke, nanging uga rekomendasi kanggo lingkungan kutha aktif sing bakal nggabungake karo ruang kutha lan lingkungan tetanggan.
The "Pusat Sosial lan Transfer Station cak dibangun ing kalebu 21 ewu alun meter saka tanah dimiliki dening Izmir Metropolitan Municipality.

Upacara nyulik lan upacara
25 Sabtu, ing 14.00, acara kasebut bakal dianakake ing 1 / A lan 1 / B di Kültürpark lan pamilik proyek bakal diwenehi penghargaan ing upacara kasebut. Informasi rinci babagan proyek sing dianugerahi www.izmir.bel.t punika dumunung ing.
Arsitek Cem İlhan, Arsitek Hüseyin Sinan Omacan, Arsitek Didem Özdel lan Insinyur Sipil Deniz Alkan dianggep minangka anggota dewan juri. Arsitek Orhan Ersan, Arsitek Ülkü İnceköse, Insinyur Sipil Necati Atıcı pengganti juri; Deputi Sekretaris Jendral Sekretaris Jenderal Buğra Gökçe, Perancang Kota Koray Velibeyoğlu, Kepala Kantor Kepala Arsitek Halil Ibrahim Alpaslan, Arsitek Lansekap Kawasan Hijau Manager Cabang Ayşe Gevrek Gözsoy dan Arsitek Ömer Yılmaz njabat minangka Penasehat Anggota Juri.

Daftar Penghargaan Kompetisi Proyek Arsitektur Lingkungan Pusat Izin Metropolitan Municipal Municipal Izmir 3

1 Award - 14 Project # 17545
Daftar Tim:
Sıddık Güvendi - Arsitek (Wakil Tim)
Barış Demir - Arsitek
Lihat profil lengkap Oya
Özge Dominguez Perez - Arsitek Lanskap
Mehmet Ali Yılmaz - Civil Engineer

asisten:
Büşra Temiz - Arsitek
Ece Abdioğlu- Arsitek
Oğuzhan Yılmaz-Student
Deniz Söy-Student

2 Award - 39 Project # 16092
Daftar Tim:
Ramazan Avcı - Arsitek (Tim Perwakilan)
Seden Cinasal Avcı - Arsitek
Elvan Ender - Arsitek Lanskap
Zafer Kınacı - Civil Engineer

asisten:
Merve Özduman - Arsitek
Mert Doğaray - Student
Nil Özkır - Student
Yusra Ekin - Siswa
Mustafa Can - Model

3 Award - 36 Project # 72351
Daftar Tim:
Güven Şener - Arsitek (Wakil Tim)
Şirin Bayram - Architect
Ayça Yeşim Çağlayan - Arsitek Lanskap

Ahmet Baran - Civil Engineer
asisten:
Hubungi Mehmet langsung
Lihat profil lengkap Kaan
Hubungi Sadık langsung

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar