Tender Pengumuman: Personel Keamanan Materi Busana lan Bahan Aksesoris sing arep Dibeli

Personil keamanan Bahan Busana Aksesoris dan Aksesoris akan dibeli
EGO GENERAL DIRECTORATE SYSTEMS DEPARTMENT

Pengadaan Barang Perlengkapan lan Bahan Aksesori Personil Keamanan Pabrik Metro Ankara dan Barang Pengadaan barang bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 UU Pengadaan Publik No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2017 / 5757
1 Administrasi
a) Alamat: Kantor Polisi Hipodrom Jalan Blok A No: 5 06330. YENİMAHALLE / Ankara
b) Telpon lan nomor fax: 3125071087 - 3125071330
c) Alamat e-mail: ali.altuner@ego.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
16 Pen, Pasokan Peralatan Perlengkapan dan Aksesoris Bahan untuk Staf Keamanan Pabrik Pabrik Ankara, Pasokan Barang
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan Delivery: Ankara Metro Plant Maintenance Center Aselsan Street 06370 Macunköy / ANKARA
c) Tanggal kiriman: Sampeyan bisa nggawe pangiriman sepisan sawise tandha kontrak, nanging ngirim kabeh barang ing 60 (Enem puluh) dina tanggalan sesuai karo dokumen tender.

3- Tender
a) Lokasi: Direktorat Jendral Direktorat Jenderal EGO Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 5 A Blok Yenimahalle / ANKARA
b) Tanggal lan wektu: 22.02.2017 - 15: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar