Alstom bakal nggawa Eurasia Rail Turkey showcased kabeh solusi alur ing 2017

Alstom, Eurasia Rail Turkey 2017 bakal mbusak kabeh solusi alur showcased: Alstom, katelu paling gedhé lan kendaraan alur ing donya wilayah Eurasia paling karo industri pameran lan 2-4 dianakaké ing Istanbul antarane tanggal Maret 2017 Eurasia Rail Fair siap ditemokake. Company; Bakal nampilake kabeh solusi transportasi kareta saka transportasi perkotaan nganti sepur dhuwur, sinyal lan layanan sing ditawakake.

"Alstom 60 iku taun utawa luwih wis partner dipercaya saka sektor railway Turki," ngandika Alstom Turkey General Manager Arban Çitak, tembung "Alstom, pasar Turki lan signaling, uga dhuwur-kacepetan lan kalebu subways lan sepur regional prasetya iku wis tontonan pangembangan jaringan transportasi, Iki dikonfirmasi kanthi perkembangan Pusat Regional MEA kita ing Istanbul kanthi cara kuantitatif lan segi keahlian. Alstom kita melu proyèk alur mangsa, terus kerjasama kita lan kita kontribusi kanggo pangembangan saka sektor railway lan ekonomi, kita katon nerusake kanggo Turkey, "kang ditambahake.

Alstom nduweni tradhisi kuwat ngirimake keahlian global ing lokalisasi, nggawe proyek lan pengayaan rantai suplai lokal kanggo proyek dhewe. Swara telung taun kepungkur, Alstom wis nyedhiyakake proyek luwih saka 200 lan wis nggawé kemitraan karo pemasok lokal.

Solusi stan Alstom kalebu Train High Speed ​​Euroduplex kanthi performa optimal kanggo garis konvensional & dhuwur; Pendolino, sepur dhuwur kanthi operasi ing loro jalur konvensional lan dhuwur-kecepatan; Teknologi APS digunakake kanggo trem karo solusi sumber daya ing lemah kanggo kabeneran lan dioptimalake konsumsi energi.
Ing 3 Maret, ana sesi khusus kanggo ahli Alstom kanggo nampilake sepur kacepetan dhuwur lan kerjasama industri Alstom kanggo solusi Sinyal.

Pengunjung kanggo ngadeg bakal bisa njupuk informasi babagan solusi Atlas signaling kanggo kabeh jinis proyek ERTMS. Atlas 2, solusi 200 tingkat ERTMS, wis aktif ing negara 23. Loro tambahan anyar kalebu Atlas 400 kanggo rute densitas sing kurang lan Atlas 500 kanggo komprètitas dhuwur lan komune. Alstom uga nyorot solusi layanan sing nyedhiyakake sawetara layanan khusus, kalebu pangopènan, modhérisasi, bagéan, ndandani lan layanan dhukungan pelatihan lan produk metu-produksi.

Alstom bakal nyedhiyakake informasi teknis ing sudhut komponen khusus karo komponen nyata kalebu CBNG Vacuum Circuit Breaker, Tram Motor lan Dispen Linear Shock Absorber.

Alstom bakal ana ing 10 ing hall 501 sak pameran

Lelang Saiki

  1. Kabar Tender: Pengukuhan Bridges lan Grilles

    Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
  2. Tiket Pengangkutan

    Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
  3. Ngamanake investasi ing Sektor Rail

    Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
  4. Kabar Tender: Renovasi Tatvan Pier Right Line Roads

    Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
  5. Notice Pengadaan: Spring clamp bakal dituku

    Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar