Apa Situasi paling anyar ing Samsun Logistics Centre

Apa Situasi paling anyar ing Pusat Logistik Samsun: Mayor Samsun Yusuf Ziya Yılmaz nerangake tingkat nyata fisik Logistics Organized Industrial Zone.

Ngandika ing Fair TUYAP lan Pusat Kongres, Yusuf Ziya Yılmaz, Walikota Kota Metropolitan, ngumumake babagan Logistics Organized Industrial Zone.

Nyatakake yen tingkat kasadaran fisik "Samsun Logistics Center sing bakal ditetepake ing distrik Tekkeköy Samsun ing level 40, Walikota Kota Metropolitan Samsun Yusuf Ziya Yılmaz ngandika, fisika Kita ana ing tingkat 40 fisika fisik Logistics Organisation Industrial Zone. AK Partai Samsun Wakil Fuat Köktaş nyebat kula lan ngendika bilih negosiasi kaliyan Railways Negara Zona Industri Organisasi Logistik positif. Iki ngoperasikake proses penyambungan garis sistem alur saka Zone Industrial Organisation menyang Zone Industrial Organisation Logistics. Mulane, wilayah iki wis pindhah menyang gerakan ngluwihi ramalan kita. Muga-muga bakal cepet-cepet ganti dadi wajah anyar kutha kita. "

Lihat profil lengkap Gokhan

Sumber: Aku www.samsunhaber.co

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar