Countdown Wiwit ing Bandar Udara 3

3.Airport Countdown Wis Begun: Kahanan mangsa abot banget nyebabake konstruksi 20 ing wayah awan, nanging jarak sing signifikan wis digayuh ing pambangunan bandara katelu. 26 Februari 2018 persen konstruksi terminal ing bandara kanggo digedhekake menyang 95 wis rampung. Rute lan dalan taksi sing nomer 1 uga bakal rampung nalika musim panas.

Countdown 1 wis diwiwiti kanggo pambuka Bandara New Istanbul (Bandara Katelu). 26, ulang tahun Presiden Recep Tayyip Erdoğan, direncanakake kanggo digawa ing wulan Februari.

Lif dipasang

95 persen konstruksi bangunan terminal wis rampung, pendhuwur lan eskalator dipasang ing sawetara bagean, lan instalasi njaba lan gendheng diwiwiti. Ing bandara, ing endi konstruksi kasar Menara Kontrol wis rampung, landasan pacu nomer siji wis samesthine rampung ing Mei-Juni kanthi kabeh pajek. Yusuf Akçayoğlu, CEO saka İGA Bandara Bandara, ngandhakake, kahanan mangsa luwih angel ing taun iki dibandhingake karo taun kepungkur, saengga sawetara karya ora bisa ditindakake kanthi kacepetan sing dikarepake. Akçayoğlu nyatakake, wong 22 ewu saiki lagi kerja ing pambangunan bandara amarga kahanan musim salju lan ditambah, "Nomer iki bakal nambah musim panas. Kita bakal nambah jumlah karyawan menyang 30. "

Windows uga dipasang

Akçayoğlu nyatakake, kegiatan kasebut terus dilanjutake ing kabeh bagean bangunan terminal bandara lan ujar, uk We sijine band martsa ing ngendi kita nggawe pondasi. Kita nyelehake munggah pangkat lan eskalator. Kita nganggo kacamata. " Akçayoğlu nyatakake tujuane yaiku ngrampungake konstruksi bangunan bangunan terminal.

Jumlah karyawan 30

Yusuf Akcayoglu, bandara bakal dibukak ing wulan Februari 26 ngelingake 2018'de, ujar manawa dheweke duwe wektu sempit. Akçayoğlu ujar manawa dheweke wis nindakake kabeh supaya lan bakal terus ditindakake. Iki minangka angka sing durung tau sadurunge. Kita duwe rapat-rapat saben dina. 'Ngendi kita njaluk, ing endi kita?' Kita ngomong. Kita bakal nyepetake gaweyan supaya luwih akeh. " Akcayoglu, ujar manawa dheweke bakal nambah shift wengi.

Bakal ngelek listrik luwih akeh saka kutha-kutha

Akçayoğlu nyatakake tujuane yaiku kanthi tamamen nutup bangunan kasebut sadurunge pungkasan taun, lan ing wulan September dheweke bakal miwiti uji coba ing wilayah teknis kayata eskalator lan pengangkut. Akçayoğlu nyatakake, dheweke bakal nambah semangat nalika wulan Juni lan Bandara Baru Istanbul butuh megawatt 250. Yusuf Akçayoğlu, "Angka iki luwih dhuwur tinimbang jumlah energi sing dienggo akeh propinsi. Produksi pusat energi kita wis rampung. Transformer 3 120 diinstal. total 250 megawatts. Baris transmisi listrik wis rampung dening TEIAS. Kaya tanggal awal wulan Juni, kita bakal nambah semangat bangunan

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar