Where Tram Newspaper Ads Going

Where the Tram Newspaper's Ads Are Going: Iklan ing Tram Newspaper, sing diterbitake dening SAMULAŞ, berafiliasi karo Samsun Metropolitan Municipality, ora bisa ditanggulangi.

3, sing wis ilang kredibilitas taun-taun, diarani kabar fitnah kanggo wong sing dipilih kutha liyane saka jurnalisme, lan malah ngetokake rekor kanthi mangan rekaman kanthi mangan reflekasi 7 ing sawijining dina. A Gazetecilik Dağıtım ve Reklamcılık Yayıncılık San. Tic. Inc., biaya saben wulan koran trem watara 70 ewu TL yen dhuwit saka kotamadya dadi saku ing saku negara, nanging, klaim yen biaya iklan ing koran tetep menyang perusahaan iki.

Koran, informasi perjalanan, berita saiki babagan kutha, kabudhayan lan berita kasenian, urip saiki ing kutha, layanan kotamadya lan olah raga kanggo menehi katrangan marang para penumpang sing diterbitake dening koran ing wektu sing padha kanggo entuk dhuwit saka iklan ora cocog minangka peraturan.

Iklan Tramvay Newspaper, sing diterbitake dening SAMULAS lan diterbitake dening A Gazetecilik, biasane kudu direncanakake dening Press and Advertising Agency, nalika biaya iklan diterbitake ora diterusake dening Press and Advertising Agency.

Sumber: Aku www.akasyam.co

Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Apa dhuwit arep medyakent? Maksudmu keluarga Sefer?

komentar