bagean Satellite bakal diprodhuksi ing Turki

bagean satelit ing Turki bakal diprodhuksi: Transport, Affairs lan Komunikasi Mentri Maritime Ahmet Arslan, kanggo panyiapan saka Turki Space Agency, "Turksat 5 lan kontribusi saka produk domestik karo 5B, nambah sawijining kontribusi kanggo prodhuk nasional, negara kita bakal dadi maneh bisa gawé bêsik satelit lan Turksat 6 kanggo ' Muga-muga kita bisa ngasilake kabeh negara lan kontribusine nasional lan lokal. "

Armstrong, ing statement, awit karya kepungkur Turkey wis rampung ing papan nanging sempit saka ukuran sing karya digawa metu, ngandika.

Perdhana Mentri Binali Yildirim, Departemen Perhubungan, Urusan Maritim lan Komunikasi ing bidang studi angkasa lan penerbangan digawe ngelingake Arslan, "Kita, Departemen Perhubungan, Urusan Maritim lan Komunikasi wis ngadegake Direktorat Jenderal Angkasa lan Teknologi Aviation lan wis dadi manajer umum kanggo taun 5." ngandika.

Arslan nerangake yen dheweke nyoba mbangun organisasi tingkat agensi babagan subyek lan ngandika:

Esinde Ing babagan loro perkembangan industri penerbangan, perkembangan ing papan lan lokasi negara kita kanthi satelit ing papan, ora bisa maneh tumindak ing tingkat direktur umum, mesthine dadi tingkat agensi, lan negara kita saiki kudu ana ing angkasa. Kita wis netepake organisasi tingkat organisasi amarga kita mikir perlu. "

Arslan Turki Space Agency ngilingake sing konsep hukum tindak menyang National Assembly Grand Turki.

Arslan ngucapake salam kanggo Komisi Industrial lan nerusake:

"Loro-lorone ketua komisi lan anggota komisi digawe kontribusi gedhe karo pendapat, saran lan pitakonan. agen sauntara 27 5 dumadi saka bahan kimia sing Turkey Space Agency lan Hukum Draft ing Rekomendasi saka kanca, Majelis Umum liwati Komisi kanggo pindhah bebarengan karo owah-owahan ing Komisi ing framework saka gagasan. Muga-muga 10 bakal ing agenda sidang umum ing dina lan yen Majelis Umum nganggo lan ngleksanakake Hukum Agensi Ruang, kita bakal njupuk Panggonan kita ing angkasa.

"Kita bakal ngasilake Türksat 6A karo sumbangan nasional lan lokal ing negara kita"

Arslan bilih sampun 12 kemampuan Bukak satelit negara kang, spasi agensi ngandika Turkey uga bakal dadi salah siji sing negara.

Arslan nerangake yen dheweke bakal dadi negara ing akeh subyek, kalebu latihan astronot.

Peluncuran Space Uydu, kalebu kemampuan kanggo mblokir satelit, kemampuan peluncuran satelit negara 12 ing donya saiki, kita bakal dadi salah sijine. Kita wis duwe pikiran babagan ngasilake satelit kita dhewe. Kita wis ngasilake satelit 10 ing saindhenging donya kanggo ngolehake kemampuan lan kompetensi para insinyur Turki ing satelit sing wis diproduksi taun-taun. Insinyur kita duwe kompetensi sing perlu. Ing negara kita, saiki ana personil sing dilatih lan dilatih ing kompetisi iki. Kanthi Türksat 5A lan 5B, kita bakal bisa ngasilake komponen satelit ing negari kita kanthi nambah kontribusi produk domestik lan sumbangan produk nasional lan muga-muga kita bakal ngasilake Türksat 6A kanthi sumbangan nasional lan lokal ing negara kita. Mangkono, sawise prodhuksi karo satelit Turkey Space Agency, satelit ngetokake wareg karo, nanging kita arep teka menyang negara ngekspor satelit. Ora cukup kanggo nggawe satelit. Kapabilitas sing diluncurake lan kapasitas uga penting banget kanggo negara. Iku menehi kaunggulan ing sektor iki. Kita uga ngarep-arep kita bakal ora ana maneh dadi negara karo Turki uga nduweni kemampuan kanggo miwiti Space Agency. "

panyiapan saka pembangunan anyar ing Turki Space Agency uga voicing Arslan nggawa, narik kawigaten manungsa waé kanggo komunikasi lan teknologi wis apik banget.

Arslan nandhesake manawa tujuane kanggo nggayuh "liga pisanan ana ing donya iki lan ngandika:

Hız Gumantung ing perkembangan komunikasi lan teknologi lan pangembangan sektor informasi, kacepetan sing digunakake ing endi-endi ing donya, nanging ing mangsa ngarep, perkembangan ing papan kudu diterusake lan keuntungan lan kacepetan sing kudu diadaptasi kanggo perdagangan donya, produksi lan urip saben dina. Muga-muga kita bisa njupuk kemampuan iki kanthi bantuan agensi ruang angkasa lan kita bakal ing liga pisanan ing donya babagan operasi spasi lan spasi. Saiki kita bakal pindhah ing liga pisanan, kita ngomong babagan pasar gedhe. "

Nyatakake yen tujuane kanggo ningkatake share ing sektor iki kanthi ningkatake, Arslan ngandika, üzerinden Kita bakal njamin yen negara kita bakal dadi panyedhiya keputusan ing sektor iki kanthi nggawe tambah nilai liwat sektor iki. Tujuan kita yaiku kanggo mlebu negara 38 lan ora ngucapake 'kita manggon ana'. Ana negara 38-10 ing liga ndhuwur ing negara 12 iki. Kita kudu nyedhaki tingkat sing sanalika lan nglebokake liga kuwi ..

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar