Turkey Avli Nambah Otonomi Vehicle

Avli Turkey Otonomi Vehicles nambah Automotive Technologies, perusahaan engineering paling gedhé ing donya, organisasi AVL kang operasi ing Turki wiwit 2008 AVL Turkey, 2016 minangka R kapindho & D driverless domestik pisanan lan hibrida wiwit berkembang teknologi kendaraan listrik ing tengah. Ing konteks iki, ing AVL Turkey General Manager Dr. 5 April Kanthi partisipasi Umut Genç, 2017 nganakaké konferensi pers ing Rabu ing Swissotel Istanbul.

kabeh jinis transmisi daya karo pengalaman liwat taun 65 ing bidang teknologi automotive, AVL nyediakake layanan ing pangembangan pangukuran lan Testing sistem lan Ngapikake dina iki, loro R & D Center lan tim engineering 130-wong karo Turki kang maju menyang dadi basa engineering global ing bidang teknologi automotive Turkey progressing. Ing konteks iki, ing AVL Turkey General Manager Dr. Mugi Young karo partisipasi investasi related Turkey AVL lan aktivitas R & D ing sektor automotive ing April 5 2017, dianakaké konferensi penet ing Swissotel Istanbul ana.

AVL Turkey, ing tangan siji saka kabeh ndonya ing luwih saka 30 dumunung AVL nyediakake teknologi biasa lan pusat engineering ing Austria kanggo nandhani bédané kang minangka salah siji pusat utama ing antawisipun kalih pusat; Saliyane, AVL terus menehi pengetahuan lan keahlian global kanggo layanan industri nasional lan sektor swasta. AVL Turkey ing konteks iki, mutusaké kanggo nambah karya ing desain pribumi, sistem mekanik lan electrical ing Turki, sawise wektu cendhak banget bukaan saka pisanan tengah R & D ngginakaken R & D sawijining pusat ing Juni 2016. Ing 1000 mxnumx'lik area, mantep karo investasi saka $ 2 yuta kapindho tengah R & D bakal dadi pisanan ing lapangan automotive Sultanbeyli Kartal ing Turki nganggo tim engineers 2 wong wis nyepakaké kanggo nggarap project. AVL Turkey, layanan dina engineering in Turkey, sistem testing lan paket software engineering kurban kombinasi ndadekake prabédan ing industri minangka mung partner solusi.

AVL Turkey, senadyan 3 taun pungkasan, perusahaan ngalami fluktuasi ékonomi lan politik ing turnover dibandhingake taun 2016 2015 14 yuta Euros padha bisa tekan sawetara ngembangaken 5.2 persen. rata-rata iki thanks kanggo kuwat wutah AVL Turkey, Turkey Union of Chambers lan Exchanges Komoditi (luwih), "Turki iku paling cepet perusahaan akeh 100" penghargaan ing lapangan Engineering automotive mung perusahaan. AVL punika gol pungkasan Turki 2017, 20 persen karo tingkat wutah watara njabut 6 yuta Euros ing turnover.

AVL Turkey General Manager Pasewakan Hope Youth ngandika, "AVL Turkey minangka 2008 Ing 6 saka 2010 lelampahan kita kita Miwiti engineers ing total turnover saka lantai 39 kita, kalebu 8 persen saben taun wiwit, kita wis ngatur kanggo nambah nomer karyawan kita 7 lantai.

engineering ing lapangan Engineering automotive ing Turki, minangka mung partner nyediakake sistem test turnkey lan paket software engineering in Turkey loro ing posisi disenengi dening tenan engineering saka perusahaan otomotif anjog ing donya ing pasar automotive internasional.

engine kanggo asil dandan saka akun defisit ing industri otomotif Turki, ing transmisi lan kontrol lunak produk penengah, kayata Tambah isi lokal penting banget. Mangkono, kita ngerti yen impor loro bakal ngurangi lan ekspor produk sing tambah nilai bakal nambah. We ing arah minangka engine domestik AVL Turkey Turkey kang, transmisi, desain Subsystems kritis kayata unit kontrol elektronik automotive kita padha perintis tenan engineering. Kita rencana kanggo nganakake tes lapangan ing Istanbul kanthi ngrampungake kendaraan prototipe domestik pisanan kanthi listrik hibrida ing 2018 lan karakteristik otonom sing nyetir (ora ana driver) ing 2020 karo studi kita ing pusat R & D liyane. "

AVL kanggo miwiti listrik hibrida domestik pisanan ing 2018, prototipe kendaraan otonomi domestik pisanan ing 2020

pisanan domestik majeng sistem Sato elektrik dikembangaké dening AVL kanggo Turkey wis samesthine kanggo bakal rampung ing taun tes lapangan 2018. Prototipe, sing nduweni karakteristik otonom, direncanakake rampung ing telung taun lan tes bakal dilakokaké ing 2020. Sistem listrik hibrida sing dirancang wis samesthine kanggo nyedhiyakake manfaat ekonomi sing signifikan, utamané kanthi ngurangi konsumsi bahan bakar dening 5-15. Kajaba iku, karbon lan emisi beracun liyane wis samesthine dikurangi lan nyumbang kanggo ngresiki transportasi lan kesehatan manungsa kanthi cara sing positif.

Liwat kendaraan otonomi iki dikembangaké dening AVL Turkey kanggo nyopir safety lan nyopir comfort bakal dipindhah menyang tingkat paling luweh. Kajaba iku, bebaya lan sarana lane, platooning (urutan suksesi), rem darurat, fitur parkir otomatis kayata fitur kendaraan bakal misuwur. Thanks kanggo teknologi iki, pembalap bisa ngaso nalika ing dalan, tingkat kacilakaan bakal dikurangi lan wektu lan biaya tabungan bakal diwenehake.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar